Catalin Morosanu lupta pentru titlul de.. Consilier Judetean Galati

0
254
Catalin Morosanu Consilier Judetean

Luptatorul K1, Catalin Morosanu, va lupta pentru functia de Consilier Judetean la Galati. Anuntul a fost facut de Catalin Morosanu si de senatorul George Stanga, candidat la sefia CJG.

Catalin Morosanu lupta pentru titlul de.. Consilier Judetean la Galati

Luptaturul K1 Catalin Morosanu va deschide lista PNL. Acesta a anuntat ca unul dintre motivele pentru care isi doreste aceasta functie este prietenia pe care o are cu senatorul George Stanga.

Proiectul meu este unul pentru sportul de masa, pentru copiii nostri, o educatie sportiva care trebuie implementata la nivel judetean. E foarte important sa explicam parintilor ca fiecare copil trebuie sa faca sport. Un copil care face sport de la o varsta frageda stie ce inseamna concurenta, infrangerea, victoria si uite asa reusim sa crestem o natie puternica si competitiva de la varsta frageda”, a declarat Catalin Morosanu.

Inainte de Galati, a fost Iasul. Catalin Morosanu a incercat sa implementeze acest proiect in Iasi, dar lipsa fondurilor a reprezentat un obstacol in calea reusitei sale.

Luptatorul inca este consilier judetean din partea PNL in Iasi. Acesta a inceput procedura pentru obtinerea unui act de identitate cu mutatie la Galati. Catalin Morosanu studiaza geopolitica in cadrul Universitatii Dunarea de Jos din Galati.

„Trebuie sa-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judetul Galati. Eu am facut performanta pentru Romania, cred ca am reprezentat tricolorul la cel mai inalt nivel si consider, cu performanta mea, cu experienta mea, ca pot veni in Galati sa fac acelasi lucru”, a declarat luptatorul K1 Catalin Morosanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.