Ce design vor avea telefoanele din seria iPhone 12 și când vor fi lansate?

0
73
Compania Apple se află în plin proces de dezvoltare a celei mai noi serii de telefoane mobile, iPhone 12. Lansarea telefoanelor este stabilită pentru luna septembrie, însă, aceasta ar putea fi amânată. Decizia vine în contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, care a provocat un viitor incert pentru multe industrii, inclusiv cea a telefoanelor mobile.

Se vorbește despre apariția unui model iPhone 5G, care să vină la pachet cu un design îmbunătățit, camere noi și alte caracteristici uimitoare.

Anul acesta, Apple va prezenta noile modele iPhone, respectiv iPhone 12 cu ecran OLED de 5.4 inch,  un alt model cu ecran de 6.1 inch, iPhone 12 Pro ar trebui să aibă 6.1 inch, iar iPhone 12 Pro Max va avea 6.7 inch. Anul acesta, vor fi lansate patru modele de telefoane din seria iPhone 12, cu toate ca pentru unul dintre acestea încă nu s-a aflat denumirea. Se pare că acesta va avea caracteristici noi, însă, toate detaliile vor fi dezvăluite în viitor.

Seria iPhone 12 vine cu un decupaj mai mic in ecran, datorită faptului că difuzorul pentru apeluri telefonice din ecran a fost mutat în marginea panoului frontal, din jurul acestuia. Prin această modificare, Apple va ajunge din urmă modelele de telefoane ale altor producători, care au abordat de mult timp acest design. Însă, decizia companiei de a reduce decupajul prin mutarea difuzorului nu este deloc surprinzătoare, întrucât era de așteptat să se dorească un aspect general îmbunătățit pentru noile telefoane. Momentan, prețul telefonului nu este cunoscut. Pentru referință, prețul iPhone 11 începe de la 699 de dolari, iPhone 11 Pro începe de la 999 de dolari, iar iPhone 11 Pro Max de la 1.099 de dolari.

Prezentarea și lansarea telefonului s-ar putea amâna până în octombrie sau noiembrie

Cu toate că lansarea era așteptată pentru luna septembrie, planurile celor de la Apple se pare că ar putea fi date peste cap. Anumite surse susțin că telefonul va fi întârziat până în lunile octombrie sau noiembrie ale acestui an, sau chiar până în 2021. Pentru a se putea lansa telefonul în magazine, Apple va trebui să înceapă producția încă din vară, astfel încât să aibă posibilitatea de a strânge un număr suficient de produse până în toamnă. Cu toate acestea, producția va fi îngreunată și chiar amânată în condițiile focarului de coronavirus din China. Se  pare că inginerii Apple nu pot zbura în China pentru verificare produselor, motiv pentru care compania a implementat proceduri de verificare la distanță, care necesită mai mult timp decât cele realizate în condiții normale. Pentru a liniști fanii Apple, principalul producător iPhone, Foxconn, a afirmat că vor încerca să recupereze din urmă, până în toamnă, toate pierderile și întârzierile.

Deși lansarea noii serii iPhone 12 este atât de așteptată, s-ar putea ca vedeta reală a anului 2020 să fie, de fapt, iPhone SE. Acesta are același design ca iPhone 8, hardware implementat și la iPhone 11, un ecran de 4.7 inch, scanner de amprentă și rezistență la apă. Prețul acestuia în magazine este de 2.400 de lei pentru modelul cu spațiu de stocare de 64 GB , 2.650 de lei pentru modelul cu 128 GB și 3.300 de lei pentru cel cu 256 GB. Telefonul poate să fie precomandat, de pe site-ul eMAG, până pe data de 1 mai și poate, de asemenea, să fie cumpărat în rate.

Apple intarzie productia pentru iPhone 12

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.