Apple intarzie productia pentru iPhone 12

0
130
iPhone 12

In contextul global incert , Apple anunta intarzierea productiei iPhone 12 care avea lansarea in toamna. Pentru acest an , ar fi pregatit trei modele , unul de 5.4 inci si 6.7 inci. Cel din urma model , de 6.1 inci ar fi o varianta actualizata pentru iPhone 11.
Urmare a crizei economice , oamenii nu vor avea disponibilitate pentru a cumpara ceea ce este nou , desi au nevoie in continuare de tehnologie. Surse spun ca toate modelele viitoare de la iPhone vor avea retea 5G si se va lucra in colaborare cu Samsung si Qualcomm.

 

China , impact asupra productiei iPhone 12?

iPhone 12

Foxconn a declarat ca principala intarziere a productiei o reprezinta restrictia de deplasare in China pentru verificarea calitatii produselor. Astfel , procedurile se verifica de la distanta si necesita mai mult timp.

Se pare ca nici design-ul noului iPhone nu a fost finalizat. Unele surse spun ca lansarea ar putea fi amanata pentru anul 2021.

Se pare ca pretul unui iPhone 12 o sa porneasca de la 700$ pentru modelul de 5.4 inci si 750$ pentru modelul de 6.1 inci. Pentru modelele PRO , preturile vor incepe de la 1000$. Totusi , preturile ar putea sa difere de cele anuntate , un factor important reprezentandu-l economia.

Apple a anuntat deja lansarea imediata a iPhone SE, un model mult mai accesibil la pret decat viitorul iPhone 12.

 

Citeste si : ,,Danemarca si Germania au inceput un proiect gigant !’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.