A fost descoperit cel mai mare laborator de cocaina din Olanda!

0
185
cel mai mare laborator de cocaina

11 august 2020: Politistii au descoperit cel mai mare laborator de cocaina din Olanda. Sursele afirma ca se produceau intre 150 si 200 kg cocaina zilnic. 17 persoane au fost arestate. Dintre acestea 13 erau columbieni.

In urma controlului, politistii au confiscat o cantitate de 100 kg droguri si mii de litri substante chimice. Valoarea productiei zilnica era de aproximativ 4,5 – 5,5 milioane dolari, conform dpa.

A fost descoperit cel mai mare laborator de cocaina din Olanda!

Purtatorul de cuvant al politiei a declarat ca “acesta este cel mai mare laborator de cocaina descoperit vreodata in Olanda. Era o productie enorma”.

Laboratorul din Olanda a fost descoperit in orasul Nijeveen, intr-un fost grajd de cai. Acesta se afla in apropierea granitei cu Germania.

Conform politistilor, depozitul era o “spalatorie de droguri”, loc in care drogurile erau “spalate“.

Procesul de contrabanda include mai multe etape. Initial, drogurile sunt dizolvate intr-o solutie. Mai multe tesaturi sunt imbibate in aceasta. In etapa urmatoare, cocaina este “spalata” de pe tesaturi cu ajutorul altor substante chimice. In ultima etapa, cocaina este pregatita pentru vanzare.

Politia a mai descoperit in timpul altor verificari aproximativ 120.000 kg de haine care au fost imbibate in solutie ce continea droguri. Acestea erau depozitate in orasele Apeldoorn si Elshout, ca mai apoi sa fie transportate catre alte “spalatorii de droguri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.