Cele mai mari castiguri la pariuri sportive din lume

0
240
cel mai mare castig la pariuri sportive din lume

Cele mai mari castiguri la pariuri sportive din lume au avut drept substrat, nu doar norocul de a ghici corect rezultatele, cat si urmarirea atenta a meciurilor si cunoasterea fiecarei echipe sau a fiecarui sportiv de pe bilet.

Pariurile sportive au devenit, nu doar o modalitate de a castiga bani, dar si un hobby practicat de persoane din intreaga lume. Pe langa placerea jocului, cotele ridicate si sumele mari care ar putea fi castigate ii atrag si mai mult pe pariori.

Pariurile sportive sunt considerace a fi cele mai accesibile jocuri de noroc in ceea ce priveste suma investita, cu un potential foarte mare de castig. Regulile pariurilor sportive sunt la indemana oricui, putand fi intelese usor chiar si de incepatori.

Daca pentru unii pariurile sportive inseamna mult timp acordat urmaririi meciurilor si a competitiilor sportive, pentru altii aceasta activitate presupune doar noroc. Exista situatii in care norocul si priceperea au schimbat, pentru totdeauna, viata pariorilor. Iata care sunt cele mai mari castiguri la pariuri sportive din lume!

Cele mai mari castiguri la pariuri sportive din lume

Castigurile inregistrate pana in acest moment in toata lumea ne fac sa devenim increzatori ca premiul cel mare poate fi chiar al nostru. Ai nevoie de noroc pentru a castiga un bilet la pariuri sportive, insa cea mai buna varianta este urmarirea meciurilor si analizarea statisticilor. Astfel, vei avea sanse mult mai mari de castig. Iata care sunt cei mai norocosi pariori din lume:

1. Anonim – 14 milioane de dolari

Cel mai norocos parior din istoria pariurilor sportive a castigat premiul in valoare de 14 milioane de dolari dupa ce a plasat pariul ce urma sa ii schimbe viata. Biletul continea meciul dintre L.A. Dodgers si Huston Astros in World Series 2017.

Nu se cunosc prea multe informatii despre norocosul casitgator. Zvonurile spun ca pariorul era est-european si avea pana in 30 de ani. In cazul sau, al saselea pariu plasat intr-o casa de pariuri din Las Vegas i-a adus uriasul premiu in valoare de 14 milioane de dolari.

2. Billy Walters –  castig urias dupa ce a pariat 3,5 milioane de dolari

Billy Walters este renumit in lumea jocului de poker. Acesta a plasat un singur pariu in valoare de 3,5 milioane de dolari in timpul Super Bowl XLIV. Jucatorul a pariat pe New Orleans, echipa defavorizata care a reusit sa castige, pentru prima data, Super Bowl-ul, invingand echipa Colts. Nu stim, exact, cat a castigat Billy Walters. Avand in vedere faptul ca o echipa defavorizata beneficiaza de o cota ridicata si tinand cont de suma uriasa pe care a pariat, putem spune ca premiul este imens.

3. Vegas Dave – 2,5 milioane de dolari

Vegas Dave a pariat 140.000 de dolari pe Kansas City Royals ca va castiga World Series. Cazinourile au considerat ca pariul jucatorului era o raspundere uriasa, astfel, acesta a trebuit sa imparta biletul pe 15 site-uri diferite de pariuri sportive. Strategia sa a functionat, acesta castigand un mare premiu, in valoare de 2,5 milioane de dolari.

Aceasta nu este prima mare victorie a lui Vedas Dave. Pariorul a mai castigat 200.000 de dolari in urma plasarii unui bilet in valoare de 20.000 de dolari. Acesta a devenit cunoscut drept Vegas Dave deoarece este faimos pentru jocurile de noroc in Las Vegas. Numele sau adevarat este Dave Oancea.

Steve Whiteley – 1,45 milioane GBP (aproximativ 1 825 274 milioane de dolari )

Un inginer in varsta de 61 de ani a reusit sa castige echivalentul a 1 825 274 $ in 2011. Acesta a pariat pe biletul castigator doar 2 lire sterline. Pariul se referea la o cursa de cai. Inginerul a ghicit ordinea corecta in care au castigat 6 cai la Exeter Tote Jackpot. Unul dintre caii pe care Steve Whiteley i-a ales nu mai castigase de 28 de curse. Barbatul a reusit o performanta greu de egalat.

James Adducci – 1,2 milioane de dolari

James Adducci a pariat suma uriasa de 85.000 $ pe Tiger Woods, sperand ca acesta sa castige campionatul de golf din 2019. Spre surprinderea dar si bucuria lui James Adducci, Tiger Woods urma sa castige. Jucatorul a doborat recordul, castigan primul sau campionat in mai bine de un deceniu.

Cel mai mare castig la pariuri sportive in Romania

Se pare ca si romanii sunt norocosi. Unul dintre cele mai mari castiguri din istoria pariurilor sportive a fost inregistrat in Romania. Norocosul parior a fost increzator in biletul sau, fapt pentru care a decis sa il repete de 30 de ori.

Cel mai mare castig din Romania – 423.000 Euro

Pariorul bucurestean a decis sa foloseasca un bilet care consta in 12 evenimente la urmatorul sau joc de noroc. Biletul continea pariuri legate de Penalty si Cartonas Rosu. Acesta a costat doar 13 RON . Bucuresteanul a fost foarte increzator in biletul sau, fapt pentru care l-a repetat de 30 de ori.

Cu doar 390 RON, acesta a reusit sa castige uriasa suma de 2.000.000 RON. Noroc sau experienta si cunoastere, bucuresteanul a reusit sa intre in istoria castigurilor la pariurile sportive.

In final, putem spune ca nu doar adevaratii pariori pot castiga sume uriase la acest tip de jocuri de noroc. Asa cum ii spune si numele, norocul este, totusi, un element cheie in castigarea unui bilet la pariuri sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.