Craiova: pregatita de sarbatori! Targul de Craciun prezent si anul acesta!

0
531
Targul de Craciun din Craiova
Sursa: Facebook Lia Olguta Vasilescu

Craiovenii se pot bucura de Targul de Craciun si anul acesta. Pregatirile pentru sarbatorile de iarna sunt in plina desfasurare in Craiova. Comerciantii vor fi plasati in Piata Mihai Viteazul si Piata Buzesti.

Primaria Craiova asigura ca se vor respecta anumite reguli si masuri pentru evitarea cresterii numarului de cazuri de infectari cu noul coronavirus.

In mai multe orase din tara festivitatile de iarna nu sunt luate in calcul. Craiova se va putea bucura, si anul acesta de frumusetea spiritului de Craciun. Casutele pictate in culorile specifice Craciunului vor fi montate in doua locatii: Piata Mihai Viteazul si Piata Buzesti. Craiovenii se vor putea bucura de atmosfera de sarbatoare care imbraca orasul in aceasta perioada.

Craiova: pregatita de sarbatori! Targul de Craciun prezent si anul acesta!

“Pentru a evita aglomeratia, anul acesta avem doua locuri in care vor fi montate casutele, Piata Buzesti si Piata Mihai Viteazul, iar in Parcul Romanescu va fi iluminat de sarbatori in fata Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuti, casutele pentru comercianti sunt vopsite in culorile Craciunului si vor fi ornate cu ramuri de brad si instalatii de lumini, iar in zona Centrului Istoric vor fi puse in valoare mai ales cladirile. Avand in vedere ca Targul de Craciun din Craiova este inclus, anul acesta, in topul Forbes, ne dorim sa aveti sarbatori de poveste”, a anuntat Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, pe pagina sa de Facebook.

Nici luminile nu vor lipsi anul acesta. Pe pagina sa de Facebook, primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat data in care va avea loc inaugurarea.

“Am facut probe pentru iluminatul de sarbatori si va aratam imagini in premiera. Lucram inca la ornarea casutelor din Targul de Craciun ca sa fim gata pana pe 28 noiembrie cand e inaugurarea. De dimineata am avut discutii cu reprezentantii HORECA, iar la pranz am avut sedinta cu sefii institutiilor de ordine pentru a pune la punct detaliile pentru deschiderea Targului. Chiar daca nu va fi ca in alti ani, fiindca nu avem voie sa montam patinoar, carusel sau oraselul copiilor, speram sa va placa ceea ce facem!” 

Chiar daca patinoarul, oraselul copiilor si mesele nu vor fi amplasate anul acesta, atmosfera sarbatorilor de iarna se va simti, cu siguranta, in Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.