Afla care sunt cauzele decesului lui Diego Maradona

0
161
care sunt cauzele decesului lui Diego Maradona

S-a aflat care sunt cauzele decesului faimosului Diego Maradona. Un raport preliminar de autopsie a aratat ca Diego Maradona a suferit in timp ce dormea un edem pulmonar acut, datorat insuficientei cardiace cronice.

Medicii legisti afirma faptul ca decesul lui Diego Maradona a fost cauzat de „insuficienta cardiaca acuta, la un pacient cu cardiomiopatie dilatativa, insuficienta cardiaca congestiva care a generat edem pulmonar acut”.

Trupul acestuia a fost descoperit de catre psihologul si psihiatrul sau. Asistenta si medicul lui Maradona au incercat resuscitarea acestuia prin masaj cardiac, insa, fara rezultat.

S-a aflat care sunt cauzele decesului lui Diego Maradona

Decesul s-ar fi produs in jurul orei 12:00.

Diego Maradona a murit din cauze naturale, fara a exista semne de violenta pe corpul sau, sustine Procurorul general din San Isidro, John Broyad.

Maradona a fost externat din spital in urma cu doua saptamani.  Acesta a a avut o interventie chirurgicala pe creier.  A fost supus unei operatii pentru un hematom subdural.

Diego Maradona a fost considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile. Alberto Fernandez, Presedintele Argentinei, a declarat trei zile de doliu oficial dupa decesul castigatorului Cupei Mondiale din 1986.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.