Cristiano Ronaldo, forțat să plece de la Manchester United

0
51
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, membru al echipei Manchester United declară că a fost trădat de clubul sportiv și este forțat să plece.

Cristiano Ronaldo a promis în August ca va renunță la viața pe stadionul Old Trafford după ce a eșuat să asigure un loc pentru echipa sa în Champions League.

Conform unui interviu pentru The Sun Ronaldo a afirmat că cei de la United îl forțează să plece. Clubul nu a dat dovadă de empatie atunci când fata lui a fost bolnavă și internată în spital în luna Iulie.

El a mai declarat ca nu a fost nicio evoluție de la plecarea lui Alex Ferguson în 2013. Nu a auzit niciodată de fostul manager Ralf Rangnick. Adăugând și ca nu știe de criticile făcute de Wayne Rooney la adresa lui.

Întrebat de Morgan dacă cei de la echipă îl forțează să plece. Ronaldo a spus: “Da, nu doar antrenorul, dar și alți doi-trei membrii. Mă simt trădat. ”

Întrebat dacă seniorii lui vor să-l îndepărteze. El a adăugat: “Oamenii ar trebui să asculte adevarul. Da, mă simt trădat și simt că anumite persoane nu m-au vrut aici, nu doar anul acesta dar și anul trecut. ”

Ronaldo afirmă că nu are respect pentru Ten Hang.

De când a condus United la o înfrângere cu 3-1 pe data de 6 Noiembrie, Ronaldo nu a mai jucat din cauza unei boli nespecificate.

El a fost eliminat din meciul Premier League, luna trecută, de Ten Hang după refuzul de a fii rezervă împotriva meciului cu Tottenham.

“Nu am respect pentru el, pentru că el nu-mi arată respect.” declară Ronaldo. “Dacă nu ai respect față de mine, nici eu nu am față de tine.”

De asemenea, Ronaldo a mai vorbit de pierderea fiul său în Aprilie. Spunând ca s-a simțit emoționat de omagiile aduse de către fanii Liverpool.

Deși interviul a durat 90 de minute. Morgan a scris o versiune pentru cei de la The Sun din care reiese cum a găsit Ronaldo echipa după întoarcerea sa în 2021.

“Cred că fanii trebuie știe adevărul.” a spus el. “Vreau ce e mai bun pentru club, de asta am venit la Manchester United.”

Ronaldo declară că nu a mai văzut nicio evoluție de la plecarea fostului manager Alex Ferguson în 2013.

“Nimic nu s-a schimbat.Iubesc Manchester United. Iubesc fanii, sunt mereu alături de mine. Dar dacă vor să o facă diferit trebuie să schimbe foarte multe lucruri.” A afirmat Ronaldo, susținând că echipa nu se află pe drumul pe care-l merită.

Ronaldo nu a auzit de Rangnik

Fostul coleg de echipa al lui Ronaldo, Ole Gunnar Solskjaer a fost fostul maneger de la United, înainte să fie înlocuit de Ralf Rangnick și mai apoi de Ten Hag.

Rangnick și-a părăsit locul de muncă de la Lokomotiv Moscow pentru a prelua job-ul la United. El și-a construit reputația cât a stat în Germania, alături de șeful de la Liverpool, Jurgen Klopp și fostul manager de la Chelsea, Thomas Tuchel.

Ronaldo a spus către Rangnick “Dacă nici măcar nu ești antrenor, cum vrei sa fii șeful echipei Manchester United? Nu am auzit niciodată de tine.”

de asemenea, Ronaldo a răspuns criticilor venite din partea fostului său membru de echipă de la United, Wayne Rooney în legătură cu comportamentul lui din sezonul acesta.

“Nu știu de ce mă critică atât de rău… probabil pentru că el și-a terminat cariera și eu încă joc la nivel înalt. ” afirmă Ronaldo.

“N-am de gând să spun că arăt mai bine ca el, ceea ce este adevărat…”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.