Theo Rose e însărcinată!!

0
73
Theo Rose

Theo Rose e însărcinată! La doar câteva luni de la despărțirea de Alex Leonte, Theo Rose s-ar afla în primul trimestru de sarcină.

Artista Theo Rose, împreună cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian nu așteaptă deloc! Potrivit CANCAN , apropiații ar spune că artista deja se află în primul trimestru de sarcină. Aceste surse spun despre cei doi așteaptă venirea pe lume a bebelușului la începutul anului viitor.

Sursele spun că cei doi s-ar fii îndrăgostit pe platoul de filmare al serialului Clanul. Desi, la vremea respectivă, amândoi aveau relații de lungă durată cu alți parteneri asta nu i-a determinat să spună nu dragostei. La vremea respectivă, Theo avea o relație de 5 ani cu Alex Leonte. Timp în care Damian se alfa într-o relație de 9 ani cu Lia Bulgar.

Fiind îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, cei doi nu au ezitat să-și încheie relațiile și să aleagă să fie fericiți împreună.

Artista se declară îndrăgostită până peste cap de noul partener și declară că nimic nu este întâmplător.

 

Artista refuză să mai ia cântări.

Din cauza grețurilor din perioada sarcinii Theo a refuzat să mai ia cântări după ce starea de sănătate nu i-a permis sa ajungă la un concert în Bruxelles. Boier Bibescu fiind nevoit să o înlocuiască cu o altă cântăreață a acestuia.

Nici trupa artistei nu se află într-o condiție mai bună. Datorită faptului ca încă nu le este foarte clar programul lui Theo și perioada în care aceștia vor avea cântări, trupa este nevoită să caute o altă artistă.

După ce a făcut parte din serialul Clanul și a devenit om de televiziune, Boier Bibescu nu o mai lasă pe artistă să mai cânte la nunți sau să interpreteze manele. Totuși pare a fii un pretext dat până își vor da seama cum să gestioneze situația.