Cum poti realiza cele mai frumoase impletituri de acasa ?

0
219
Impletituri

Coafurile pe baza de impletituri, fie ca sunt simple sau complicate, ridica chiar si cea mai simpla realizare la nivel de arta. Inca din 2009, colectiile de moda au reintrodus masiv coafurile pe baza de impletituri, iar in Romania au aparut saloane specializate exclusiv pe impletituri si hair art.

Căderea părului este o problemă pentru tine? Remediile naturale sunt soluția!

Pentru a obtine in cativa pasi un look senzational ai nevoie de rabdare si de putin exercitiu.

Impletituri pe care le poti face acasa

Daca ai parul scurt este indicat sa optezi pentru o impletitura lipita de scalp deoarece este mai dificil sa iti aranjezi tot parul. Sunt in trend impletiturile cu un aer dezordonat, asa ca nu iti face griji daca nu iti va iesi perfect din prima.

Pentru un look simplu poti opta pentru o coada impletita cu cateva suvite lasate pe o parte sau iti poti impleti doar o parte din par , iar restul sa il lasi desprins, ondulandu-l cu placa.

Una dintre impletiturile ideale pentru un par mediu este impletitura daneza. Acest tip de impletitura presupune ca fiecare suvita sa fie impletita pe spate, si nu pe fata cum este impletitura normala.

Suvita din partea stanga pune-o sub cea din mijloc, iar apoi continua in acelasi mod si cu cea dreapta. Procedeaza in continuare la fel si integreaza in impletitura suvite din calota parului pana cand ajungi in zona gatului.

Pentru parul lung exista o varietate de impletituri. Poti opta pentru impletitura pe o parte, curbata sau semi-curbata. De asemenea, coditele impletite sub forma de bentita impiedica parul sa stea pe frunte si sunt inca in trend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.