Dana Budeanu , dosar penal deschis pentru instigare la violenta impotriva femeilor

0
125

Dana Budeanu este acuzata de instigare la violenta impotriva femeilor. Dosarul penal a fost deschis in urma mai multor plangeri facute atat de persoane fizice cat si asociatii. Reprezentantii Parchetului au declarat ca momentan se fac cercetari in rem , adica pentru fapta , iar pentru muoment nu se dispune inceperea cercetarii penale fata de nicio persona.

Intr-o emisiune online ( Verdict ep. 18 )  , Dana Budeanu instiga la ura impotriva femeilor. Centrul FILIA a decis sa faca o sesizare la Parchet si a indemnat cat mai multi utilizatori ai platformei Facebook sa recurga la aceeasi actiune.

,, Au fost facute sesizari de catre mai multe persoane, atat asociatii, cat si persoane fizice, si in 25 martie a fost integistrat un dosar penal la Parchetul Judecatoriei sectorului 1. S-a dispusnceperea începerea urmaririi penale in rem, cu privire la savarsirea infractiunilor de instigare la ura si discriminare. Pana la acest moment nu s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de nicio persoana. Se efectueaza cercetari cu celeritate pentru a se stabili toate circumstantele cauzei (…) Acestea sunt toate informatiile pe care vi le pot furniza la acest moment. In situatia in care se va dispune efectuarea in continuare sau punerea in miscare a actiunii penale, atunci vom putea furniza mai multe informatii.’’ , a declarat Calin Radu Bogdan, purtator de cuvant al Parchetului Judecatoriei sectorului 1 pentru HotNews.ro.

Vezi si : GCS descurajeaza initiativa Gabrielei Firea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.