GCS descurajeaza initiativa Gabrielei Firea

1
35

Grupul de Comunicare Strategica ( GCS ) a declarat intr-un comunicat ca descurajeaza initiativa Gabrielei Firea de a redeschide teatrele si institutiile de spectacole administrate de Primaria Capitalei.

In anuntul facut de Gabriela Firea astazi , se comunica reluarea evenimentelor culturale. Firea declara ca Bucurestiul pune la dispozitie pentru activitatile culturale peste 10.000 de locuri in salile de spectacole.

Din 15 iunie, teatrele si institutiile de spectacole administrate de Primaria Capitalei se redeschid pentru public….

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 12 iunie 2020

Ulterior GCS a declarat ca mentiunea facuta de Firea este interzisa : ,, Descurajam astfel de initiative care risca sa puna in pericol viata si sanatatea comunitatilor locale.’’ Potrivit normativelor in vigoare , spectacolele se pot desfasura doar in aer liber , maximum 500 de persoane si cu respectarea regulilor sanitare si de distantare sociala.

Grupul de Comunicare Strategica mentioneaza ca acest act administrativ este contrar legilor in vigoare , iar in cazul in care acesta va fi adoptat , prefectul Capitalei va actiona pentru suspendarea hotararii.

,,Facem apel la responsabilitatea managerilor teatrelor din Bucuresti sa nu transpuna in fapt o astfel de decizie a primarului general al municipiului Bucuresti.’’, a declarat GCS.

Vezi si : Romania nu indeplineste conditiile necesare pentru aderarea la moneda Euro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.