De ce a ascuns un barbat cadavrul mamei sale 7 luni in congelator?

0
37
ascuns un barbat cadavrul mamei

Afla care este motivul pentru care un barbat din China a ascuns cadavrul mamei sale in congelator timp de 7 luni! Gestul revoltator al acestuia are o explicatie la fel de revoltatoare!

Se pare ca barbatul care a ascuns cadavrul mamei sale intr-un congelator a decurs la acest gest disperat pentru a putea beneficia, in continuare, de pensia acesteia.

Din momentul in care a avut loc decesul, barbatul a ascuns trupul neinsufletit al mamei sale in congelator timp de 7 luni, spun anchetatorii. Astfel, barbatul a evitat in tot acest timp sa nu fie descoperit corpul mamei sale datorita mirosului.

cadavru mamei in congelator

Vecinii sai si-ar fi putut da seama de gestul revoltator al acestuia.

Planul barbatului a luat sfarsit, atunci cand unul dintre muncitorii din comunitate a anuntat faptul ca femeia decedase in urma cu cateva luni. Autoritatile au descoperit cadavrul, in urma unui control.

Barbatul risca aproximativ 10 ani de inchidoare, din cauza faptei sale. Acesta a fost amendat cu 1.097£ . Barbatul va fi obligat sa achite suma echivalenta pensiei incasate in urma mortii mamei sale (2,634£).

Femeia a decedat in luna aprilie din cauze naturale, spun medicii experti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.