Elicopterul cu care s-a prabusit Kobe Bryant nu avea cutie neagra

0
154
Elicopterul cu care s-a prabusit Kobe Bryant nu avea cutie neagra

Anchetatorii federali au dezvaluit ca elicopterul care il transporta pe Kobe Bryant, fiica sa, si alte sapte persoane nu avea cutie neagra cand s-a prabusit duminica dimineata in dealul Calabasas. Dispozitivul, care de obicei ii avertiza pe anchetatori cu privire la incident, nu era necesar in modelul cu care Bryant zbura.

 

In timp ce oficialii de la biroul coronerului au lucrat pentru preluarea cadavrelor de pe deal, dupa accident, corespondentul CBS News, David Begnaud, a declarat ca anchetatorii au cerut publicului fotografii cu privire la vremea din zona in acea zi pe fond de rapoarte de ceata puternica.

 

Transmiterea finala a pilotului Ara Zobayan la Controlul Traficului Aerian inainte de accidentul fatal a venit in jurul orei 9:44 a.m., cand a spus ca urca la 2.300 de metri pentru a evita un strat de nori. Un minut mai tarziu, elicopterul s-a prabusit de la peste 1.000 de metri pe terenul abrupt.

 

Zobayan inregistrase anterior peste 8.200 de ore de zbor. In acea dimineata, el ceruse prin radio permisiunea speciala de a zbura in conditii meteorologice proaste, reglementarile standard necesitand cinci kilometri de vizibilitate.

 

Un oficial de la Consiliul National pentru Siguranta Transporturilor a declarat intr-o conferinta de presa ca se uita la „omul, masina si mediul”, si ca vremea e doar o mica parte a imaginii mari.

 

Anchetatorii au spus ca ar putea dura zile pentru recuperarea tuturor probelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.