Cercul Criticilor de Film din New York au ales “Irlandezul” ca cel mai bun film al anului

0
120
Cercul Criticilor de Film din New York au ales
Cercul Criticilor de Film din New York au ales "Irlandezul" ca cel mai bun film

In materie de premii, Netflix are o saptamana extraordinar de buna, pe cale sa devina si mai buna datorita proiectului lui Scorsese, Irlandezul.

Venind castigatori dupa IFP Gotham Awards, cu filmul „Povestea casatoriei”, Cercul Criticilor de Film din New York s-a adunat miercuri pentru a alege drama Netflix cu buget mare al lui Martin Scorsese, „Irlandezul”, ca cel mai bun film al anului. De asemenea, Joe Pesci a ridicat un trofeu pentru actori in rol secundar pentru film, care spune o poveste de loialitate si legaturi criminale.

Netflix si-a facut loc in alte trei categorii. Castigatoarea actritei in rol secundar, Laura Dern, a fost citata pentru activitatea ei atat in ​​„Povestea casatoriei”, cat si in „Femeile mici” de la Sony, in timp ce onoarea de lungmetraj animat a mers la „Mi-am pierdut corpul”. „Atlantics” de Mati Diop, un premiant remarcabil la Cannes. , a castigat premiul pentru cel mai bun film.

In alta parte, cercul criticilor s-a straduit sa raspandeasca premiile. Castigurile pentru actrita in rol principal, acordate lui Lupita Nyong pentru „Noi” si lui Antonio Banderas pentru „Durere si Glorie”, vor ajuta cei doi interpreti pentru drumul spre Oscar. Si, desi criticii l-au ignorat pe Adam Sandler in „Uncut Gems”, si l-au lasat pe „Once Upon a Time… la Hollywood” al lui Quentin Tarantino departe de primele doua categorii, ambele filme se pot multumi cu victorii: un semn de directie pentru „Uncut Gems” si un premiu pentru scenariu castigat de Tarantino.

Criticii din Los Angeles vor veni cu propriile alegeri in acest weekend. Vor dubla selectiile colegilor lor din New York sau vor da un impuls celorlalti concurenti?

Iata lista completa a Cercului de Critici de Film din New York:

Cel mai bun film: „Irlandezul”.

Cel mai bun regizor: Josh si Benny Safdie, „Uncut Gems”.

Cel mai bun scenariu: Quentin Tarantino, „Once Upon a Time… la Hollywood”.

Cea mai buna actrita: Lupita Nyong, „Noi”.

Cel mai bun actor: Antonio Banderas, „Pain and Glory”.

Cea mai buna actrita de sprijin: Laura Dern pentru „Povestea casatoriei” si „Micile femei”.

Cel mai bun actor de sprijin: Joe Pesci, „Irlandezul”.

Cea mai buna cinematografie: „Portretul unei doamne pe foc”.

Cel mai bun film animat: „Mi-am pierdut corpul”.

Cel mai bun film de non-fictiune: „Honeyland”.

Cel mai bun film in limba straina: „Parazit”.

Cel mai bun prim film: „Atlantics”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.