Justin Bieber se resimte dupa excesul de droguri – Primeste zilnic perfuzii si oxigen doar pentru a se putea ridica din pat

0
125
Justin Bieber se resimte dupa excesul de droguri - Primeste zilnic perfuzii si oxigen doar pentru a se putea ridica din pat

Justin Bieber, in varsta de 25 de ani, s-a deschis despre modul in care consumul de droguri din trecut il afecteaza inca in episodul 5 din docuseriile sale de pe YouTube, Seasons.

 

Primul episod a avut premiera pe 27 ianuarie, iar ultimul episod, lansat pe 3 februarie, il arata pe cantaret asezat intr-o camera hiperbarica, in care acesta sustine ca doarme. Justin Bieber a mai dezvaluit ca primeste in mod regulat perfuzii NAD + (nicotinamida adenina dinucleotida) pentru “eliminarea toxinelor” din corpul sau. Este un proces utilizat in general pentru a trata boala Alzheimer si Parkinson.

 

In noul episod al seriei, intitulat “Anotimpul Intunecat”, Justin a explicat ca anxietatea din copilarie a adus “perioada lui intunecata” din adolescenta, determinandu-l sa devina dependent de marijuana, lean (un opiod lichid), si pastile. Desi acum nu mai foloseste droguri, Justin a fost diagnosticat cu anxietate, mono cronica si boala Lyme, ceea ce poate provoca o multitudine de probleme, inclusiv palpitatii cardiace si letargie, motiv pentru care a optat pentru a rezolva probleme actuale de sanatate pe care le are.

 

In documentar, talentatul artist a dezvaluit ca pastreaza mai mult de o camera de oxigen, care este un pod inchis in care pacientii stau in timp ce presiunea aerului este eliberata de trei ori mai mult decat presiunea obisnuita de la nivelul solului, in casa sa si in studio. El a demonstrat cum functioneaza strecurandu-se in punga mare albastra si explicand modul in care oxigenul este adus in camera. “Sanatatea mintala este atat de importanta,” a spus el despre camera. „Daca aveti ADHD, daca aveti… ceva si nu doriti sa luati medicamente, cred cu tarie in el.”

 

De asemenea, Justin a vorbit deschis despre perfuziile NAD +, pe care le primeste saptamanal, si le-a putut vedea obtinandu-le intr-o clinica din episod. NAD +, sau nicotinamida adenina dinucleotida, este o molecula care ajuta la buna functionare a enzimelor din organism, astfel incat o persoana poate avea mai multa energie iar Justin o foloseste zilnic impreuna cu antidepresive despre care a spus “ma ajuta sa ma ridic din pat dimineata.“

 

Pe langa Justin Bieber, care a vorbit despre perioada sa intunecata in noul episod, sotia sa, Hailey Baldwin, 23 de ani, a vorbit despre vremurile intunecate pe care le-a avut si pare sa inteleaga de ce a apelat la vicii in tinerete. “Cred ca atunci cand iei pe cineva foarte tanar si incepe sa dezvolte anxietate oribila, obositoare, si nu este diagnosticata si nu stii ce simti, incepi sa te auto-medicamentezi pentru ca te face sa te simti mai bine”, a spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.