Owen Wilson plateste 25.000 de dolari pensie de intretinere pentru un copil pe care nu l-a cunoscut

0
91
Owen Wilson plateste 25.000 de dolari pensie de intretinere pentru un copil pe care nu l-a cunoscut

Anul trecut, s-a stabilit ca Owen Wilson este tatal unei fetite pe nume Lyla, dupa ce fosta sa iubita Varunie Vongsvirates a fost de acord cu un test de paternitate.

 

Desi inca nu a intalnit-o pe Lyla, care acum are un an, documentele judecatoresti dezvaluie ca Owen Wilson sprijina financiar copilul.

 

Potrivit Radar Online care a obtinut actele judiciare care dateaza din iunie 2018, avocatii lui Owen Wilson si Varunie au convenit sa plateasca lunar suma de 25.000 de dolari pentru a avea grija de Lyla, precum si o suma de 70.000 de dolari pentru acoperirea costurilor unui antrenor de sarcina, asistenta medicala si taxele legale ale lui Varunie.

 

De asemenea, Lyla a fost adaugata la asigurarea medicala de la Owen’s Screen Actors Guild, dar a bifat caseta „none” sub drepturile de vizita si a scris ca „nu este sigur daca este parintele”.

 

Varunie are custodia exclusiva a copilului si ia toate deciziile cu privire la sanatatea, educatia si bunastarea sa. Documentele afirma, de asemenea, ca niciuna dintre parti nu ar trebui „sa faca observatii dispretuitoare si / sau derogatorii cu privire la cealalta parte, sau la altele semnificative ale acestora, daca este cazul, in prezenta copilului minor.”

 

Varunie si Owen au fost impreuna timp de cinci ani, dar s-au despartit inainte de a se naste Lyla. Actorul nu a comentat niciodata public despre problema paternitatii, dar Varunie a vorbit pentru a pleda cu Owen pentru a o intalni pe fiica sa.

 

Intr-un interviu pentru Mail Online in noiembrie, Varunie a spus: „Lyla are nevoie de un tata. Este ironic cum Owen primeste aceste roluri de tata, joaca un tata in noul sau film si nu si-a intalnit niciodata propria fiica … „Ajuta financiar, dar nu a fost niciodata vorba despre asta.”

 

Ea a adaugat: „Ar trebui sa-ti vezi fiica , este incredibila, chiar pierzi. Arata la fel ca tine … Varunie a depus o cerere de paternitate in mai 2018, la cinci luni de la nasterea copilului. Owen este, de asemenea, tata pentru doi fii, Robert, in varsta de opt ani, pe care ii imparte cu fosta iubita Jade Duell, si Finn, in varsta de cinci ani, din fosta sa relatie cu Caroline Lindqvist.

 

In timp ce se presupune ca nu are nicio relatie cu Lyla, o sursa l-a descris anterior ca un tata responsabil pentru copiii sai mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.