Grotesc! Porci vii folositi pe post de manechine de testare a accidentelor in China

0
126
Grotesc! Porci vii folositi pe post de manechine de testare a accidentelor in China
Grotesc! Porci vii folositi pe post de manechine de testare a accidentelor in China

Cruzimea impotriva animalelor a atins noi culmi in China, cu ultimele sale teste inumane pe animale, un studiu recent testand simulari de accident folosind porci vii. Oamenii de stiinta au folosit porcii vii ca manechine de testare a accidentelor tinandu-i infometati si inconstienti.

 

Studiul noteaza utilizarea a 15 porci tineri prinsi in scaune de masina si utilizati ca manechine vii in simulari de viteza de impact mare. Majoritatea porcilor aveau doar 70 sau 80 de zile inainte de a fi prinsi in scaune. Simularile de mare viteza au fost efectuate pentru a testa diverse centuri de siguranta pentru copii pentru testarea impactului si controlul calitatii.

 

Peste jumatate din animale au murit in timpul testarii. Ceilalti au fost raniti grav, 8 suferind oase ranite si leziuni interne. Cercetatorii care au studiat corpurile porcilor au descoperit ca cea mai frecventa vatamare a fost afectarea plamanilor si rupturile splinei si ficatului.

 

Inainte de testarea impactului, care a variat de la 30 la 50 km/h, porcii tineri au fost privati de hrana si apa.

 

Chinezii au insistat ca studiile respecta standardele americane si comitetele de etica relevante au aprobat cercetarea, insa teste similare care au implicat porci si alte animale au fost ilegale in SUA inca din anii ’90.

 

Zachary Toliver din PETA a condamnat studiul ca fiind „barbar” si crud.

 

„In ciuda existentei unor modele sofisticate fara animale, experimentatorii continua sa fixeze animalele abuzate, inspaimantate pe scaunele de masini si le trimit in pereti pana cand trupurile lor sunt insangerate si invinetite. Porcii vii sunt pulverizati in aceste teste, lasandu-i cu oase rupte si rani interne grave inainte de a fi ucisi si disecati “, a spus el.

 

„Porcii nu stau in mod natural pe scaunele auto. Anatomia lor este, de asemenea, foarte diferita de cea a oamenilor, astfel incat datele obtinute in urma acestor experimente cu animale oribile nu sunt aplicabile victimelor accidentelor auto. Companiile auto au descoperit cu ani in urma ca aceste experimente nu au valoare si nu ne spun nimic despre o experienta umana intr-un accident auto ”, a adaugat el.

 

La sfarsitul lunii trecute, un activist a lansat un videoclip cu un laborator de produse farmaceutice germane care suspendau maimute atarnate de gat in ​​timp ce le torturau si abuzau. Laboratorul de Farmacologie si Toxicologie este in prezent cercetat penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.