Petrecerea vedetelor de la mare, focar de infectie cu coronavirus

0
23
focar de infectie cu coronavirus

Dupa ce in spatiul public au aparut mai multe forografii de la petrecerea vedetelor de la mare, politia din Constanta s-a sesizat din oficiu si a inceput ancheta. Evenimentul de la mare, care a avut loc acum doua saptamani pare sa fi fost focar de infectie cu coronavirus , dupa ce mai multi angajati ai trustului PRO TV s-au infectat cu coronavirus. Printre persoanele care au contactat coronavirusul s-ar afla si Andreea Esca.

Protest impotriva ,, Dictaturii Sanitare ’’ in Piata Victoriei

Cu ocazia inaugurarii unui resort de lux din statiunea Olimp, au participat mai multe vedete si influenceri fara a respecta regulile de distantare sociale impuse in contextul actual.

„Politisti din cadrul IPJ Constanta s-au autosesizat luni in urma imaginilor din spatiul public si au luat legatura cu reprezentantii DSP Constanta, urmand a acorda sprijin in verificarea tuturor aspectelor si luarea unor masuri, daca acest lucru se impune.”, au transmis reprezentantii IPJ Constanta.

Totodata, acestia au spus ca evenimentul a avut loc in perioada 26-27 iunie. Zvonurile conform carora petrecrea vedetelor de la mare ar fi fost focar de infectie cu coronavirus tind sa fie adevarate, mai ales ca Andreea Esca a fost inlocuita la pupitru de Oana Andoni.

Vineri, PRO TV a transmis o notificare prin care anunta ca mai multi angajati au fost infectati cu noul coronavirus fara a le preciza insa numele.

„Politistii au intocmit un proces verbal cuprinzand inclusiv datele consemnate in declaratiile pe proprie raspundere ale invitatilor cu privire la prevenirea si combaterea infectiilor cu COVID-19.”, au spus politistii constanteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.