Protest impotriva ,, Dictaturii Sanitare ’’ in Piata Victoriei

2
62
Dicataturii Sanitare

Protestul impotriva ,, Dictaturii Sanitare ’’, initiat de Iosefina Pascal, o tanara promovata intens de Antena 3 si Sputnik, a strans aproximativ 200 de persoane duminica seara in Piata Victoriei. Acestea au protestat fata de proiectul privind izolarea si carantinarea in timpul pandemiei de coronavirus.

Romania plasata pe “ Lista Galbena ” a tarilor de risc

Initiatoarea actiunii de protest a scris pe Facebook:,,Toti oamenii care sustin Legea Dictaturii Sanitare, in forma abominabila condeiata de Guwerner, sunt complici la distrugerea democratiei si libertatilor cetatenesti din Romania.’’

Dictatura Sanitara

Participantii la protest nu au respectat regulile sanitare impuse in contextul actual, prin urmare Jandarmeria Capitalei i-a amendat cu peste 16.000 de lei .

,,Scopul nostru nu este acela de a sanctiona, ci acela de a limita raspandirea virusului. Pentru sanatatea dumneavoastra si protectia celorlalti cetateni, va recomandam sa nu participati la astfel de evenimente.’’, se arata in comunicatul dat de Jandarmerie.

La scurt timp, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a intervenit cu urmatorul indemn pentru protestatari: ,,Ii asteptam la spital!’’

Intrebat ce parere are despre persoanele care participa la protestul ,, Dictaturii Sanitare ” din Piata Victoriei, acesta a raspuns ca este foarte putin probabil ca urmarea acestuia sa nu fie o noua crestere a numarului cazurilor de coronavirus.

Raed Arafat a mai spus ca desi abordarea este clinica, in aceste momente este cea mai corecta deoarece prioritara este preventia.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.