More
  Acasă Stiri Amazon neaga informatiile aparute in presa internationala. Nu le-a interzis angajatilor sa...

  Amazon neaga informatiile aparute in presa internationala. Nu le-a interzis angajatilor sa foloseasca TikTok

  0
  42
  Amazon

  Amazon a neagat informatiile aparute in presa internationala, conform carora le-ar fi interzis angajatilor sa foloseasca platforma TikTok.

  Aplicatiile mobile TikTok si WeChat interzise in aceasta tara. Vezi care este motivul

  Taylor Lorenz, jurnalist New York Times, a facut public un email primit de catre unul dintre angajati, unde era specificat ca accesul pe platforma TikTok este permis pana la data de 10 iulie. Motivele invocate de acestia in email au fost strict de securitate.

  Explicatiile companiei pentru mailul prin care le cerea angajatilor sa stearga TikTok de pe telefoane a fost ca ,,e-mailul pentru angajati a fost trimis din greseala.”

  Conform spuselor oficialilor companiei, angajatii au sters aplicatia de pe device-uri pana vineri, pentru a putea accesa in continuare e-mailul.

  Kristin Brown, purtatorul de cuvant al Amazon, a declarat : ,,Nu exista nicio schimbare a politicilor noastre, in acest moment, in ceea ce priveste TikTok.”  Un reprezentant al aplicatiei chineze a precizat, la randul sau, ca grupul nu a primit nicio notificare de la Amazon.

  Aplicatia TikTok a fost considerata  de catre Ministerul Tehnologiei din India ,, nociva pentru suveranitatea si integritatea statului si a ordinii publice”, fiind interzisa in India.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.