Se amana pana luni votul privind carantina si izolarea

1
11
Votul privind carantina si izolarea

Senatul a amanat pana luni votul privind carantina si izolarea in ciuda faptului ca procedura acceptata pentru dezbatere si aprobare este cea ,,de urgenta”.

Mergi in concediu in Grecia? Vezi ce regula a introdus Guvernul de la Atena

Ludovic Orban a declarat despre PSD ca ,,se incapataneaza sa puna bete in roate.” Totodata acesta a declarat ca se afla la capatul puterilor, desi ,,aceasta lege este indispensabila.”

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a pledat pentru adoptarea rapida a unei forme ,,corecte” a proiectului de lege, joi la Camera Deputatilor.

Vineri, timp de mai multe ore, comisia juridica a Senatului a discutat alte amendamente depuse la proiect. La finalul intalnirii, raportul nu a fost finalizat, ramanand in discutie mai multe texte.

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, a spus ca raportul Comisiei si votul in plen se amana pentru ca legea trebuie imbunatatita. Proiectul a inregistrat 266 voturi pentru, 11 voturi contra si 8 abtineri.

Votul privind carantina si izolarea, nu este cel propus de Guvern, ci unul initiat de UDMR. Aceasta decizie este ca urmare a constatarii de catre CCR a neconstitutionalitatii emise de Guvernul Orban.

Camera Deputatilor a finalizat dezbaterile si votul joi. Senatul si-a propus initial sa finalizeze procedura vineri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.