Planta care te poate vindeca de COVID-19

0
970
planta care te poate vindeca de covid-19

Planta care te poate vindeca de noul coronavirus se numeste caprifoi. Floarea este foarte cunoscuta si raspandita. Un studiu realizat de cercetatorii chinezi a demonstrat faptul ca decoctul de caprifoi poate ajuta la vindecarea pacientilor pozitivi COVID-19.

Oamenii de stiinta care au studiat efectele florii asupra virusului indeamna cercetatorii din toata lumea sa insiste asupra acestei plante. Acest leac ar putea insemna un pas urias in lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

”Scopul acestui studiu este de a demonstra ca MIR2911 din decoctul cu caprifoi inhiba suficient replicarea SARS-CoV-2. Pe de alta parte, in studiul intitulat „Scaderea absorbtiei HD-MIR2911 la subiectii umani cu polimorfismul SIDT1 nu reuseste sa inhibe replicarea SARS-CoV-2”, am aratat ca MIR2911 sintetic, celular-exosomal MIR2911 si sero-exosomal MIR2911, a inhibat direct proteina SARS-CoV-2 si replicarea acesteia. Prin urmare, propunem medicilor si oamenilor de stiinta din intreaga lume sa efectueze teste clinice cu MIR2911 din decoctul de caprifoi pentru a ajuta la tratarea infectiei cu SARS-CoV-2”, a declarat Chen- Yu Zhang.

Cum actioneaza planta care te poate vindeca de COVID-19?

Decoctul de caprifoi contine o molecula de microARN numita MIR2911. Efectul acesteia asupra virusului este rapid si eficient. MIR2911 inhiba replicarea SARS-CoV-2 si accelereaza conversia negativa a pacientilor infectati.

Acest tratament este extrem de ieftin si la indemana oricui! Conform BioNews Central, acesta este practic si fiabil.

Planta care te poate vindeca de COVID-19 are efect imediat? 

Studiul a fost realizat de catre Universitatea Nenjing, in colaborare cu Institutul de Virologie Wyhan, sub conducerea lui Chen- Yu Zhang, si un spital din Nenjing. Studiul acestora a demonstrat faptul ca MIR2911 actioneaza direct asupra genelor COVID-19. Astfel, replicarea virala este inhibata. Tot acest proces la nivel molecular grabeste vindecarea pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Am vrut sa oferim informatii cu adevarat utile pentru a ajuta la oprirea pandemiei in cea mai intunecata perioada”, a declarat Chen-Yu Zhang.

Concentratia de MIR2911 din 30 de grame de caprifoi a inhibat replicarea coronavirusului cu 93%. Astfel, replicarea SARS-CoV-2 nu doar ca este incetinita, dar si oprita intr-un mod rapid si eficient.

Pacienti vindecati in 4 zile tratati cu decoct de caprifoi!

Studiul a fost realizat, astfel: un grup de persoane infectate cu noul coronavirus care au primit tratament antiviral conform protocolului, a fost impartit in doua subgrupe.

  • primul grup de persoane infectate COVID-19 a primit tratament clasic impotriva virusului;
  • ce-l de-al doilea grup a primit, pe langa tratamentul traditional antiviral, si leacul pe baza de caprifoi ce contine MIR2911.

Rezultate:

  • pacientii tratati in mod clasic au avut nevoie de 12 zile de ingrijiri medicale pentru a se vindeca;
  • pacientii care au primit tratament pe baza de MIR2911 s-au vindecat in doar 4 zile! 

Acest studiu a demonstrat faptul ca planta caprifoi te poate vindeca de noul coronavirus, datorita moleculei de microARN, numita MIR2911, ce actioneaza direct asupra genelor SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.