Primul vaccin impotriva COVID-19 din lume a fost aprobat

0
2934
Primul vaccin impotriva COVID-19

Ministerul Sanatatii din Rusia a aprobat primul vaccin impotriva COVID-19 din lume! Vladimir Putin a facut publica decizia luata de Minister. Fiica liderului rus a fost deja vaccinata cu o doza.

In curand, vaccinul dezvoltat in Centrul National pentru Cercetari Epidemiologice si Microbiologice Gamaleia va fi produs in cantitati mari, pentru a incepe procesul de  vaccinare in masa.

Primul vaccin impotriva COVID-19 din lume a fost aprobat

Vaccinul a intrat in ultima faza de testare in data de 7 august 2020. Oleg Grinev, adjunctul ministrului rus al sanatatii a declarat, vineri: ″in prezent se afla in ultima faza de testare, ceea ce este extrem de important. Trebuie sa intelegem ca vaccinul va fi sigur”.

Ministerul Sanatatii din Rusia este sigur de eficienta si siguranta vaccinului dezvoltat in Institutul Gamaleia. Imunologul Anthony Fauci are indoieli in privinta acestuia:

“Sper cu adevarat ca rusii si chinezii isi testeaza vaccinurile inainte de a le administra”, a declarat Anthony Fauci.

Acesta considera ca testele efectuate nu sunt clare: “Sa afirmi ca dispui de un vaccin gata de a fi distribuit inainte chiar de a-l testa este, dupa parerea mea, problematic, ca sa nu spun mai mult”.

Ministerul Sanatatii din Rusia asigura ca vaccinul a trecut prin toate etapele de testare si este sigur si eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.