Proxenet roman ucis in inchisoare, injunghiat de 29 de ori

0
622
Proxenet roman ucis in inchisoare

Proxenet roman ucis in inchisoare, injunghiat de 29 de ori. Un roman condamnat in Spania pentru proxenetism cu minori a fost ucis intr-o inchisoare din Barcelona, fiind injunghiat de 29 de ori cu un cutit. Faptasul este un alt detinut condamnat pentru crima.

Faptasul a declarat ca gestul sau reprezinta o pedeapsa adresata proxenetului roman. Detinutul a fost ucis in timpul orelor de plimbare, marti seara.

Intentia detinutului de a-l ucide pe proxenetul roman a fost clara. Din cele 29 de lovituri de cutit, 4 erau localizate la nivelul gatului, iar restul la nivelul pieptului.

Crima a fost surprinsa de camerele de supraveghere instalate in inchisoare. Probele au fost trimise la judecatorul de penitenciar. Acesta va stabili modul in care ucigasul va fi pedepsit. In acest moment, detinutul condamnat pentru crima si jaf este izolat la carcera.

Proxenet roman ucis in inchisoare, injunghiat de 29 de ori

Proxenetul roman a murit la scurt timp dupa “pedeapsa” pe care a primit-o de la colegul sau. Acesta a pierdut o cantitate mare de sange, din cauza numarului mare de lovituri de cutit primite.

Crima a fost premeditata, conform departamentului spaniol de justitie. Gestul agresorului reprezinta o pedeapsa apartinand “legii inchisorii” aplicata detinutilor condamnati pentru infractiuni sexuale impotriva minorilor.

Proxenetul roman nu lucra singur!

Proxenetul roman a fost inchis in anul 2012 pentru obligarea la prostitutie a unor minore si unor persoane cu handicap. Acesta a fost pedepsit la 15 ani de inchisoare in urma faptelor sale.

Barbatul, impreuna cu o femeie au rapit o minora in timpul calatoriei sale din Romania spre Italia. Fata a fost sechestrata si obligata sa practice prostitutie in Roma si Zaragoza. Cand au ajuns in Barcelona, romanul si concubina sa au fost arestati. De-a lungul timpului in care tanara a fost sechestrata, aceasta a fost batuta si umilita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.