OMS | COVID-19 a cincea a cauza de deces!

0
49
a cincea a cauza de deces

Biroul regional european al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) a anuntat joi ca evolutia pandemiei de COVID-19 este “foarte proecupanta”. Este COVID-19 a cincea a cauza de deces?

Directorul biroului regional pentru Europa al OMS, Hans Kluge, in cadrul unei conferinte de presa online, a anuntat ca, de acum, COVID-19 este a 5 a cauza de deces.

OMS | COVID-19 a cincea a cauza de deces!

″Numarul de cazuri zilnice creste, spitalizarile, de asemenea. COVID-19 este de acum cea de-a cincea cauza de deces, iar pragul de 1.000 de decese zilnice a fost atins″⁣.

In acelasi timp, se observa o crestere a numarului de cazuri pozitive in randul tinerilor si a persoanelor mai putin vulnerabile fata de varful cunoscut in perioada primaverii.

OMS avertizeaza ca aplicarea unor “strategii prelungite de relaxare” a restrictiilor ar putea duce pana in luna ianuarie la niveluri de mortalitate “de patru pana la cinci ori mai mari decat cele din aprilie”.

Ce spune OMS despre izolarea la domiciliu? 

Conform OMS, izolarea la domiciliu nu este o masura necesara.

‘‘Situatia nu ar fi sustenabila. Nu putem avea pe termen nedeterminat o izolare ca cea din martie, care a fost o incetare a activitatii. Presiunea si pagubele colaterale asupra oamenilor ar fi prea ridicate’’ , a declarat Hans Kluge.

Acesta este de parere ca ″trebuie luate toate masurile pentru a mentine scolile deschise″.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.