Termenul limita pentru inscrierea la microgranturi s-a prelungit!

0
124
inscrierea la microgranturi s-a prelungit

Termenul limita pentru inscrierea la microgranturi s-a prelungit! Pana in acest moment, au fost depuse 18.700 de cereri de finantare. Termenul limita s-a prelungit pana in data de 21 octombrie.

100 de milioade de euro sunt acordati de Guvern din fondurile europene nerambursabile pentru a ajuta micile firme si intreprinderi. Fiecare solicitant va beneficia de echivalentul in lei a 2000 euro. Pana in acest moment, 18.700 de cereri de finantare au fost depuse.

Termenul limita pentru inscrierea la microgranturi s-a prelungit!

„Etapa de inscriere in cadrul masurii 1 – “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin Ordonanta de Urgenta nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19 s-a prelungit.

Noul termen-limita de inscriere pentru IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile si CMI-urile care doresc sa acceseze microgranturile este miercuri, 21 octombrie 2020, ora 20:00”  a precizat Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Desi termenul limita a fost prelungit, procedura de inscriere nu a fost modificata, conform oficialilor institutiei.

Vezi cum poti beneficia de viza de rezidenta permanenta in Statele Unite! 

„Formularul electronic de inscriere in cadrul masurii 1 – “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” ramane activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.