Quentin Tarantino a dezvaluit ca lucreaza la Kill Bill Partea a 3-a

0
136
Quentin Tarantino a dezvaluit ca lucreaza la Kill Bill Partea a 3-a

Quentin Tarantino a dezvaluit ca un al treilea film Kill Bill este cu siguranta in carti, dar va trebui sa asteptam.

 

Regizorul a recunoscut ca s-a intalnit cu Uma Thurman, dar nu il va lansa prea curand deoarece vrea sa creeze ceva cu adevarat remarcabil. „Am fost la un restaurant japonez foarte fain”, a inceput regizorul de 56 de ani. „Se lauda cu mine, iar eu ma laudam cu ea. A fost o noapte minunata.”

 

„Am o idee despre ce as face. Asta a fost totul, cucerind acel concept… exact ce s-a intamplat cu The Bride de la ultimul film si ce vreau sa fac in urmatorul.”

 

Quentin Tarantino este pe cale sa isi faca al 10-lea si ultimul film si creand un al treilea Kill Bill ar fi un final glorios.

 

Explicand de ce va dura mai mult, el a spus: „Pentru ca nu as vrea sa vin doar cu o aventura de duzina. Nu merita asta! Mireasa a luptat mult si greu. Acum, am o idee care ar putea fi interesanta. Totusi, nu as face-o foarte curand. Ar fi peste cel putin trei ani de acum incolo sau ceva de genul acesta. Dar uite, este cu siguranta in carti. ”

Locul sau printre cei mai buni regizori contemporani se datoreaza primului sau proiect Reservoir Dogs din 1992. Reputatia lui Quentin Tarantino s-a imbunatatit doar cu Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill: Volumul 1, Kill Bill: Volumul 2, Deathproof, Inglorios Bastards, Django Unchained, The Hateful Eight si Once Upon A Time In Hollywood. Tehnic are acum 11 filme, dar suporterii sai il considera pe Kill Bill ca pe un singur film. Brad Pitt, care a jucat recent in Once Upon A Time In Hollywood, a dezvaluit ca prima copie a filmului a fost arsa, intrucat Quentin a fost „hardcore” pentru perfectiune.

 

Tanarul de 55 de ani, care a vorbit cu Adam Sandler pentru Variety Studio: Actors on actors, a explicat cat de investit este regizorul cand vine vorba de realizarea filmului perfect. El i-a spus lui Adam: „Acesta, deoarece scriptul anterior s-a ars, a fost doar un exemplar, primul sau exemplar si a trebuit sa merg la el acasa pentru a-l citi. „Cred ca personajul Rick Dalton [Leonardo DiCaprio] a trebuit sa obtina primul rol. Asa ca prima data cand m-am dus, a fost un scenariu frumos, curat, iar cand am fost chemat inapoi era plin de pete si bale de caine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.