Seful Politiei de Frontiera a demisionat din functie

0
86

Seful Politiei de Frontiera , Ioan Buda , a demisionat din functie din motive personale. Potrivit unui comunicat, acesta si-a inaintat demisia din functia de inspector general al Politiei de Frontiera Romane , joi.

,, La final de mandat, chestorul general de politie Ioan Buda transmite politistilor de frontiera intreaga sa apreciere pentru efortul depus si pentru profesionalismul de care au dat dovada constant. De asemenea, chestorul general de politie Ioan Buda multumeste pentru implicare si pentru sprijin tuturor colaboratorilor institutionali, celor din randul societatii civile, dar si organizatiilor profesionale si sindicale ale politistilor. In conformitate cu prevederile legale in vigoare, raportul a fost inaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne. ’’, se declara in comunicat.

Atributiile functiei de inspector general vor fi preluate de Liviu Bute, adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a anuntat MAI.

In conditiile restrictiilor impuse de gestionarea epidemiei de Covid-19 , mii de oameni au asteptat la cozi interminabile atat pe sensul de intrare , cat si pe sensul de iesire din tara. Ministrul de Interne Marcel Vela l-a eliberat pe Ioan Buda din functia de seful Politiei de Frontiera, acesta cerand aprobarea ca de la 1 iunie sa se pensioneze.

Citeste si :Noi reguli privind purtarea mastii de protectie. Ordin aprobat de Ministerul Sanatatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.