Seria animata ,, The Simpsons ’’ pare sa fi prezis din nou

0
278
The Simpsons

Serialul ,, The Simpsons ” pare sa continue seria predictiilor. Potrivit criticilor, acesta este catalogat drept unul dintre cele mai influente seriale ale tuturor timpurilor.

Seria animata este formata din mai multe de 600 de episoade, fanii find familiarizati cu persoanajele : Homer,Marge,Bart,Lisa si Maggie.Se pare ca serialul a reusit sa isi convinga fanii ca pot prezice vitorul.

In anul 1993, apare episodul 21 din sezonul 4, numit ,, Osaka Flu”. Acest episod descrie inceperea unei epidemii globale , care care porneste de la imbolnavirea unui angajat de la o companie producatoare de storcatoare din Japonia. Storcatoarele urmeaza sa fie livrate in Springfield, iar scene arata cum muncitorii bolnavi tusesc peste tot in timpul procesului de ambalare. Astfel , virusul este trimis in America.

Fanii seriei animate ,, The Simpsons ” au inceput sa discute intens pe retelele de socializare, fiind de parerea ca episodul de acum 27 de ani prezice izbucnirea coronavirusului.

,,Simpsonii sunt din viitor.Au prezis tot ce ni s-a intamplat. Ca Trump va deveni presedinte, moartea lui Kobe si acum coronavirusul. Ce urmeaza ? ” a scris un fan pe Twitter.

Viespile ucigase vazute pe teritoriul Americii , subiect in acelasi episod din ,, The Simpsons ”

Foarte multi oameni se infecteaza cu noul virus si se creeaza panica. Acestia opresc un camion deoarece au banuiala ca ar putea transporta leacul impotriva virusului. Din nefericire , camionu era plin de insecte ucigase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.