Epidemia de coronavirus reizbucneste accelerat in Coreea de Sud

0
70
Coreea de Sud

Un barbat in varsta de 29 de ani din Coreea de Sud a fost testat pozitiv cu coronavirus, declarand ca in ultimele zile a intrat in contact cu mai multe persoane. In urma cercetarilor facute de autoritati , barbatul vizitase mai multe cluburi de noapte din Itaewon. Acestea au reusit sa depisteze si restul persoanelor cu care individul a intrat in contact. La scurt timp , alte 40 de persoane au fost testate pozitiv la testul pentru COVID-19.

Coreea de Sud a instituit noi regului la intrarile in cluburi sau baruri. Persoanele sunt obligate sa isi lase numarul de telefon si numele pentru a fi mai usor de gasit si ulterior , testate.

Urmare a noului val de imbolnaviri , s-a luat hotararea inchiderii tuturor localurilor din Seul. Primarul Seulului , Won-soon Park, a anuntat in cadrul unei conferinte inchiderea imediata a acestora.

Dr. Peter Drobac, epert in politici de sanatate la Universitatea Oxford , este de parere ca experientele Guvernelor la nivel mondial, demonstreaza ca abordarea precauta este cea mai buna.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, in Coreea de Sud s-au inregistrat 10.765 de cazuri. Numarul deceselor a crescut cu 1 la 247 , intr-o tara cu populatia de peste 51 de milioane.

Citeste si : ,, Restrictia temporara privind calatoriile neesentiale propusa spre prelungire pana la 15 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.