Harmony of the Seas. Cel mai mare vas de croaziera din lume

0
254
Harmony of the Seas

Harmony of the Seas a fost construit pe un santier naval din Franta si este cel mai mare vas de croaziera din lume. Are capacitate de 6.780 de pasageri si aproximativ 2.100 de mebri ai echipajului.

Masoara o lungime de 362 de metri , cu 100 de metri mai lung decat Titanicul , si o latime de 66 de metri. Construirea acestuia a durat aproximativ 3 ani, costand apeste 1 miliard de euro. Gigantul cantareste 227.000 de tone si gazduieste 23 de piscine,20 de restaurante , parcuri , simulatoare pentru surf, dar si pereti pentru escalada.

 

Pretul pentru o asfel de croaziera incepe de la 1.250 de euro pe saptamana de persoana. Poate ajunge pana la 3.530 de euro pentru un apartament de lux pentru o aceeasi perioada. Biletele trebuie rezervate din timp deoarece se epuizeaza foarte repede. Pe timpul verii gigantul face croaziere in vestul Mediteranei , iar pe timpul iernii se muta in Florida si Caraibe.

 

Harmony of the Seas este a treia nava din portofoliul companiei Royal Caribbean Colombia din clasa Oassis

Royal Caribbean Colombia a fost fondata in 1968 de trei companii norvegiene de transport maritim: Anders Wilhelmsen&Company, I.M. Skaugen&Company, si Gotaas Larsen. Succesul primelor doua nave din clasa Oasis i-a determinat sa comande o a treia nava de acest tip ,Harmony of the Seas.

Nava a navigat pentru prima data la 15 mai 2016 de pe docurile STX France din Saint-Nazaire. Prima destinatie a fost Southampton, Anglia.

 

Citeste si : ,, Tom Cruise – primul actor care va ajunge pe Statia Spatiala Internationala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.