Tom Cruise – primul actor care va ajunge pe Statia Spatiala Internationala

0
96
Statia Spatiala Internationala

Purtatorul de cuvant al NASA, confirma ca agentia spatiala colaboreaza cu actorul Tom Cruise pentru realizarea unui film pe Statia Spatiala Internationala. Actorul va ramane la bordul statiei pana vor termina filmarile. Pana in acest moment , nu exista informatii legate de echipajul care il va insotii pe Cruise.

Laboratorul orbiteaza la aproximativ 250 de mile de Pamant si a costat mai multe miliarde de euro.

De-alungul timpului , Statia Spatiala Internationala a mai gazduit si filmarea altor filme. Unul dintre cele mai cunoscute este 2012’s ,, Apogee of Fear’’ , filmat de Richard Garriot , fiul unui astronaut.

,,Avem nevoie de mass-media populare care sa inspire o noua generatie de ingineri si oameni de stiinta pentru a face ca planurile ambitioase ale NASA sa devina realitate’’ ,a spus administratorul NASA , Jim Bridenstine.

Surse spun ca acesta va fi ,,primul lungmetraj narativ – o aventura de actiune – care va fi filmat in spatiul exterior’’.

Statia Spatiala Internationala este construita intr-un parteneriat intre 10 tari , operatorii primari fiind SUA si Rusia. Anual , portiunea unde astronautii fac ceretari stiintifice si comerciale costa aproximativ 4 miliarde de dolari. Aceste informatii au fost declarate intr-un raport al guvernului in anul 2018.

Citeste si : ,,Lista filme DC Movies pe care trebuie neaparat sa le vezi!’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.