Adele își uimește fanii cu noua ei siluetă după ce a slăbit 50 de kg!

0
196

După o lungă pauză de pe rețelele de socializare, Adele s-a reîntors pe Instagram printr-o fotografie care să marcheze împlinirea a 32 de ani de viață. Cunoscuta cântăreață londoneză a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea, arătând mai bine ca niciodată. În imagine, aceasta poartă o rochie neagră mulată și scurtă, cu mâneci voluminoase și afișează un zâmbet de zile mari. De asemenea, în postare se poate vedea clar că artista are o cu totul altă siluetă, față de cea cu care fanii se obișnuiseră.

După un mariaj de 8 ani care s-a termint printr-un divorț, în anul 2019, cântăreața a decis că vrea să urmeze un program de slăbit și să înceapă un stil de viață mai sănătos, în special pentru fiul său. Sursele spun că Adele iubește transformarea fizică pe care a reușit să o obțină, lucru care o ajută să fie mai încrezătoare și mai fericită. Încrederea în sine se poate vedea și în modul ei actual de a se îmbrăca. Artista s-a înțeles cu fostul partener de viață asupra custodiei fiului lor, de 7 ani. Fostul soț a acceptat să aibă custodie comună cu artista, pentru băiatul lor, Angelo. Se pare că cei doi au ales să rămână apropiați de dragul copilului lor.

Aceasta a ținut să mulțumească tuturor oamenilor care au un rol esențial în lupta împotriva pandemiei, într-o postare care a primit nu mai puțin de 500.000 de like-uri în primele 40 de minute de la distribuire. Aceasta a scris: „Mulțumesc pentru toată iubirea cu ocazia zilei mele de naștere. Sper că toți aveți grijă de voi și de sănătatea voastră mintală în aceste timpuri nebune. Mi-ar plăcea să mulțumesc primilor respondenți și muncitorilor cu rol esențial care au grijă ca noi să fim în siguranță, cât timp ei își riscă viața! Sunteți cu adevărat îngerii noștri păzitori.”

Adele este una dintre cele mai cunoscute vedete din generația sa. Primele trei albume ale cântăreței din Londra (cel din 2008 denumit „19”, cel din 2011 denumit „21” și cel din 2015 denumit „25”) au propulsat-o pe artistă spre vârful succesului. Cu toate acestea, încă nu se cunoaște cu exactitate când va fi lansat următorul album al artistei. Ce se știe, însă, este că Adele a declarat, în trecut, că se va opri din a-și mai numi albumele în funcție de vârsta ei.

Datorită talentului său, Adele deține o colecție întreagă de premii Grammy. În anul 2017, gala premiilor Grammy a fost dominată de cântăreață, întrucât a reușit să câștige cinci trofee, inclusiv premiile pentru cele trei cele mai râvnite categorii: Albumul Anului, Piesa Anului și Înregistrarea Anului. Astfel, artista a stabilit un record, câștigând de două ori cele trei premii importante. Aceleași reușite le-a obținut și cu albumul „21”.

Artista a mai avut apariții și în trecut, care anunțau schimbările radicale ce urmau să vină, din punct de vedere al siluetei. Fanii au început să observe schimbări încă de anul trecut, la petrecerea organizată de Drake cu ocazia zilei sale de naștere, precum și la premiile Oscar, acolo unde era clar că artista reușise deja să scape de multe kilograme.

Citește și: Visezi și tu la o siluetă de vedetă – Inspiră-te din obiceiurile celebrităților tale favorite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.