Visezi și tu la o siluetă de vedetă – Inspiră-te din obiceiurile celebrităților tale favorite!

0
92

Vedetele reușesc să uimească întreaga lume printr-o siluetă, dar si talentul lor. Fie că sunt cântărețe, actrițe, sau pur și simplu celebrități de pe Instagram, aceste vedete arată atât de bine încât, pe lângă ocupația lor actuală, ar putea chiar să înceapă să dea sfaturi în ceea ce privește nutriția și sportul. Iată cum câteva dintre celebritățile tale preferate de talie internațională se păstrează într-o astfel de formă:

Emilia Clarke se antrenează chiar și când călătorește

Pe lângă faptul că a reușit să devină mama dragonilor și să renască din flăcări în serialul fenomen, Urzeala Tronurilor, Emilia Clarke mai reușește să uimească lumea și prin silueta ei de invidiat. Se pare că secretul unei astfel de siluete este adaptarea dietei și a sportului în funcție de stilul său de viață. Actrița se bazează pe antrenamente realizate cu ajutorul benzii elastice, pe care le adaptează în funcție de locul în care se află, întrucât se pare că Emilia Clarke se află mereu pe fugă, în călătorii. De aceea, antrenorul ei a sfătui-o să nu uite niciodată banda elastică atunci când își face bagajul pentru plecare. 

Selena Gomez știe să-și asculte corpul

Încă din anul 2015, atunci când a recunoscut că a fost diagbosticată cu lupus, Selena Gomez nu s-a ferit să fie deschisă în fața fanilor ei, în ceea ce privește sănătatea sa. Cântăreața își ia foarte în serios atât sănătatea mintală, cât și pe cea fizică. Înaine de a-i fi transplantat un rinichi, antrenorul personal al vedetei îi gândea acesteia antrenamentele astfel încât să fie compuse atât din exerciții de stretching, cât și de tonifiere. Totodată, Selena este fană a boxului, așa cum sunt și alte vedete, precum Kendall Jenner. Cu toate acestea, prioritatea ei numărul 1 rămâne modul în care reacționează corpul ei la efort.

Miley Cyrus  se menține în formă prin yoga și pilates

Miley Cyrus practică yoga de mai bine de doi ani, iar rezultatele se văd, cu siguranță. Pe lângă yoga, cântăreața a introdus în programul ei de antrenament și cățărările și mișcările de pilates. Cu toate că rutina ei pare simplă, nu este deloc așa. Vedeta este foartă strictă cu regimul ei alimentar și, pe deasupra, încearcă să nu rateze nici un antrenament din rutina ei zilnică. Cheia succesului în ceea ce privește silueta vedetei se bazează pe seriozitatea pe care o are în privința antrenamentelor ei.

Blake Lively știe să combine utilul cu plăcutul

Actrița este deja cunoscută pentru diversificarea antrenamentelor din rutina ei. În general, această diversificare vine în paralel cu diferitele roluri din filme, întrucât fiecare rol presupune ca actrița să aibă o anumită siluetă. De exemplu, pentru filmul ,,Din adâncuri”, vedeta a ales să-și tonifieze corpul prin înot. De asemenea, în urma sarcinii, Lively a fost ajutată să slăbească de către antrenorul ei personal, care a realizat pentru ea un program zilnic bazat pe exerciții fizice cu greutăți. Cu toate acestea, secretul actriței nu constă în modul în care se antrenează, ci în zilele de odihnă pe care și le ia, pentru a-și lăsa corpul să se recupereze.

Ai nevoie de o siluetă de vedetă? Iata si cateva Trucuri de frumusete dezvaluite de vedetele de talie internationala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.