Cadavre descoperite in camioane frigorifice pe o strada din New York

0
84

Alerta a fost data de trecatorii care s-au plans de mirosul care venea de la camioanele frigorifice. Casa funerara Andrew T Cleckley din Brooklyn , a epuizat locurile de depozitare a cadavrelor si a inchiriat mai multe camioane frigorifice. Dupa ce politia a fost chemata la fata locuilui , au fost observate persoane imbracate in salopete de protectie care mutau cadavrele.

Pentru moment nu se poate confirma daca zecile de persoane gasite decedate , erau si victime ale epidemiei de coronavirus. SUA a raportat peste 1 milion de cazuri de COVID-19, mai multe decat orice alta tara. Doar in New York , 18.000 de persoane au decedat . Este unul dintre cele mai afectate orase de epidemia de coronavirus.

Zona a fost izolata si camioanele frigorifice desigilate

frigorifice

,,Aveau cadavre in autoutilitare și in camioane. Erau puse unele peste altele in saci, toate masinile erau pline”, a declarat, pentru New York Times, proprietarul cladirii alaturate.

Alerta a fost data de ,,trecatorii care au vazut scurgeri și au detectat mirosul care venea din camioane”. Eric Adams , oficial local , a declarat la venirea autoritatilor.

Miercuri , a fost depasit pragul de 200.000 de persoane infectate cu COVID-19 , doar in New York inregistrandu-se aproximativ 2.000 de decese.

Citeste si : ,,Biohacking VS Medicina traditionala – Suntem pregatiti pentru ce urmeaza?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.