Ancheta la Timisoara. S-a autovaccinat anti-COVID

0
82
Timisoara

Seful OncoGen de la Timisoara, Virgil Paunescu , a anuntat intr-o postare pe Facebook a s-a autovaccinat cu vaccinul anti-COVID pe care l-a creat. A declarat ca a luat aceasta decizie pentru a testa pe propria piele daca exista efecte secundare. Totodata vrea sa demonstreze autoritatilor romane ca proiectul sau este unul in care merita sa investeasca.

,,Am decis sa-mi administrez eu primul vaccinul dezvoltat la OncoGen, sa fiu eu primul voluntar. Ca urmare, pe data de 14 aprilie m-am vaccinat cu prima doza. In data de 28 aprilie mi-am administrat a doua doza de vaccin. In calitate de investigator principal al acestui proiect si profesor de imunologie sunt mult mai în masura decat orice alt voluntar folosit in alte studii clinice, sa identific efectele, simptomele si mai ales nuantele cele mai subtile ale vaccinarii asupra sanatatii mele.” a declarat Virgil Paunescu.

Directorul Spitalului Judetean Timisoara, Raul Patrascu , a declarat ca Paunescu si-a administrat picaturi nazale si ca nu poate fi vorba despre un vaccin atata vreme cat Centrul OncoGen nu are toate aprobarile necesare.

,,Nu se pune problema ca solutia care pretinde ca ar fi fost administrata sa se numeasca vaccin. Pentru a avea un vaccin trebuie parcursi mai multi pasi, care nu au fost parcursi, pornind de la studii pe celule, pe animale si apoi pe oameni. Pe celule nu a fost testat cu virusul, dansul spune ca a obtinut un raspuns imun. Noi vom demara o ancheta in zilele urmatoare.” , a spus Radu Patrascu.

Citeste si : ,, Restrictia temporara privind calatoriile neesentiale propusa spre prelungire pana la 15 iunie

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.