Site-ul de campanie al lui Donald Trump a fost piratat!

0
77
Site-ul de campanie al lui donald trump piratat

Site-ul de campanie al lui Donald Trump a fost victima hackerilor. Pagina Coalitions a fost inlocuita. Trump este acuzat de hackeri ca vrea sa manipuleze alegerile.

Site-ul de campanie a fost afectat doar 30 de minute. Tim Murtaugh, director de comunicare al campaniei lui Donald Trump, a confirmat atacul.

Alegerile din Statele Unite se vor desfasura in mai putin de o saptamana. Securitatea procesului electoral este in prim plan.

Hackerii au reusit sa modifice pagina “Coalitions” a site-ului de campanie. In locul acesteia, a aparut o noua pagina care afisa un mesaj: pagina a fost confiscata din cauza fake news-urilor distribuite zilnic de catre Donald Trump iar oamenii s-au saturat. Conform hackerilor, Donald Trump ar fi folosit actori straini pentru manipularea alegerilor.

Inainte cu doar cateva zile de la producerea atacului, Donald Trump a declarat ca nimeni nu poate fi victima hackerilor.

“Nimeni nu este atacat de hackeri. Ca cineva sa te pirateze, trebuie sa aiba un IQ de peste 197 si trebuie sa stie aproximativ 15% din parola ta”, a mai spus Donald Trump.

Pe langa actiunea asupra site-ului de campanie, Donald Trump a fost victima hackerilor timp de 4 ani. Intre 2014-2017, in fiecare an, lantul sau de hoteluri a suferit mai multe atacuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.