Sufleu de legume cu branza | Video

0
84
sufleu de legume cu branza broccoli ciuperci cartofi

Reteta de sufleu de legume cu branza la cuptor este simplu de realizat iar rezultatul este delicios. Acest preparat difera prin aroma broccoliului care este bine pusa in evidenta de cartofii moi si ciupercile gustoase.

Nu ai nevoie de prea multe ingrediente, iar cantitatile pot fi modificate, dupa gustul fiecaruia. Poti chiar adauga mai multe legume sau condimente.

Reteta sufleu de legume cu branza 

Ingredeinte Sufleu de legume cu branza 

6 oua intregi

2 cartofi medii

4 ciuperci medii

2 buchetele de broccoli

50g unt

100g branza

Vegeta

Mod de preparare: 

Marunteste buchetelele de broccoli. Taie cartofii in cubulete aproximativ egale. Pune-le la fiert. Adauga in apa in care vor fierbe legumele si 1/2 lingurita vegeta. Poti scoate broccoliul dupa primul clocot. Este important, totusi, sa lasi cartofii sa fiarba pana cand vor deveni moi.

Urmatorul pas in reteta de sufleu de legume cu branza este sa decojesti ciupercile. Acestea nu se vor spala, deoarece vor absorbi o cantitate mare de apa. Taie ciupercile in feliute subtiri.

Bate bine cele 6 oua. Peste acestea adauga feliutele subtiri de ciuperci.

Dupa ce au fiert legumele, taie marunt buchetelele de broccoli. Scurge apa si amesteca broccoliul maruntit si cubuletele de cartofi fierti. Adauga 50g unt si amesteca pana ce acesta se va topi. Rade 100g de branza si adaug-o preparatului.

Amesteca cele doua compozitii. Intre timp, incalzeste cuptorul la 180 grade C. unge o tava cu unt si adauga amestecul pentru sufleu. Da totul la cuptor timp de 20 minute sau pana cand preparatul este gata. Verifica cu ajutorul unei scobitori.

Sufleul de legume cu branza se serveste cald ca aperitiv, sau fel principal. Poti incerca si aceasta reteta delicioasa de muschiulet de porc la cuptor. Pofta buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.