Test! Ce tip de personalitate ai?

0
219
ce tip de personalitate ai

Raspunde cat mai sincer la intrebarile acestui test si poti afla ce tip de personalitate ai. Din punct de vedere al psihologiei, exista 4 tipuri de personalitati.

Cel mai adesea, insa, oamenii au o personalitate compusa din mai multe tipuri. Cele 4 tipuri de personalitati sunt: Flegmatic, Coleric, Melancolic, Sangvinic. Tu in ce categorie te incadrezi?

0%

Care lucru conteaza mai mult pentru tine?

Ce ai alege sa faci cu timpul tau liber?

La ajutorul cui ai vrea sa apelezi daca ai avea nevoie?

Ce imagine iti atrage cel mai mult atentia?

flegmatic
test de personalitate

Unde ti-ai petrece vacanta perfecta?

Ce bautura alcoolica preferi?

Ce te atrage mai mult la sexul opus?

Ce imagine iti atrage atentia?

melancolic
teste de personalitate

Dintre aceste variante, care reflecta cel mai bine intelesul cuvantului distractie pentru tine?

Cand citesti o carte iti place...

Ce gen de carti te atrag?

Test! Care este tipul tau de personalitate?
Tip Personalitate: Sangvinic

tip de personalitate

Esti o persoana energica, fara griji. Iti place sa te aventurezi si esti foarte spontan. Esti o persoana dinamica. Urasti singuratatea si iubesti divertismentul. Nu esti tocmai partenerul perfect. Iti plac distractiile, in general. Esti foarte sociabil si iti plac locurile aglomerate. Energia ta ii bucura pe cei din jur.
Tip Personalitate: Flegmatic

tip de personalitate

Esti partenerul perfect. Te incanta ideea de relatii stabile. Esti o persoana romantica, iar loialitatea este puntul tau forte. Persoanele cu acest tip de personalitate evita discutiile aprinse si conflictele. Iti place linistea, pacea si armonia. Cand cineva are nevoie, esti primul care sare in ajutor.
Tip Personalitate: Coleric

coleric

Faci orice sa iti atingi scopurile. Esti perfectionist, logic si ai o gandire analitica. Esti extrem de practic. Nu iti prea place sa socializezi atunci cand nu este cazul si nu esti nici prea prietenos. Iti alegi cu grija putinii prieteni si eviti oamenii mediocrii sau superficiali. Te simti mai bine singur decat in compania cuiva.
Tip Personalitate: Melancolic

personalitate

Esti o persoana care respecta multe traditii si obiceiuri. Esti superstitios. Respecti mereu regulile si nu intri in conflicte. Familia este foarte importanta pentru tine. Iubesti stabilitatea. Este putin probabil sa iti gasesti un partener strain. Esti foarte social, extrem de ordonat si civilizat.

Share your Results:

Distribuie mai departe si afla ce personalitate au prietenii tai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.