VIDEO | Pilotul de raliuri, Alex Filip, lovit intentionat de o masina

0
131
Alex Filip

Alex Filip, pilot de raliuri, a descris prin intermediul Facebook intamplarea care l-a inspaimantat. In timp ce se afla pe bicicleta, soferul unei masini Dacia l-a lovit intentionat.

Pilotul de raliuri a participat la peste 90 de curse. In timpul accidentului, Alex Filip se afla in timpul unui antrenament pe bicicleta. Acesta avea de parcurs distanta de 75 km. Dupa 5 km soferul Daciei l-a lovit intentionat.

“Ieri am iesit cu bicicleta la antrenamentul de seara si aveam in plan bucla mea clasica de 75km. Din pacate am parcurs doar vreo 5km pentru ca soferul unei masini a decis la un moment dat sa ma tot sicaneze, totul, pe scurt, terminandu-se cu faptul c-a franat brusc si a virat spre mine cu intentia clara de a ma lovi. Ceea ce s-a si intamplat, masina lui m-a proiectat intr-o alta parcata si apoi alte cateva tumbe pana intr-un cap de pod.” povesteste Alex Filip.

Oameni buni, absolut impresionant numărul mare de mesaje, reacții și distribuiri ale postării mele de ieri. Mă înclin! Nu cred să fie ceva care să ma miște mai mult decât solidaritatea colectivă, mi-ați dat multă putere. Am trecut prin clipe de spaimă și atunci când am realizat că voi fi făcut terci între doua mașini, dar și când m-am ridicat de pe jos, iar cu ochiul drept nu mai vedeam nimic. Și toate astea amplificate de responsabilitatea creșterii unui copil de aproape 10 ani. Mulțumesc fiecăruia-n parte pentru mesaje și reacții și am să vă țin la curent cu desfașurarea anchetei și a procesului. Nu, nu-l las! Un astfel de om poate accidenta pe oricine, fără să se gândească vreo secundă la consecințe. Și, din păcate, nu este singurul pe șoselele noastre…Nu cred ca razboindu-ne, șoferi cu biciclisti, pietoni cu șoferi sau șoferi cu motocicliști vom ajunge vreodată la un ‘acord’. Știu șoferi responsabili (mulți au parcurs cu mine cursul de defensive driving), văd motocicliști cu creier sub cască, așa cum vad și bicicliști care înțeleg să respecte regulile de circulație și dacă dau la pedale, nu rezultă că au imunitate la Codul Rutier. Dar, DA, exista și multe uscături și cred cu tărie că tot prin solidaritate putem, ușor-ușor, să-i mai cizelăm puțin. Așa că voi continua campania de responsabilizare pe un ton decent și voi prezenta diferite situații de trafic. Zi faină și, te rog, condu defensiv! Pe fiecare ne așteaptă cineva acasă. Alex. *loc accident – sos. Unirii, sat Tamași, comuna Corbeanca, jud. Ilfov.

Publicată de Alex Filip pe Miercuri, 19 august 2020

Soferul nu i-ar fi permis sa il depaseasca. L-a proiectat intr-o masina parcata. Alex Filip a ajuns la spital. Dupa cateva ore acesta a fost externat.


Soferul Daciei se va alege cu dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.