Zvonurile au fost confirmate! Zlatan Ibrahimovic se intoarce la AC Milan!

0
160
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a aratat ca este pe punctul de a reveni senzational la AC Milan, dupa ce a confirmat ca Serie A va fi destinatia sa ulterioara.

 

Speculatiile fata de urmatorul club al atacantului veteran au aparut, intrucat a descoperit ca ar putea parasi tinuta MLS LA Galaxy la sfarsitul contractului.

 

Manchester United si Tottenham au fost in mare legatura cu o circulatie pentru Zlatan Ibrahimovic, cu toate acestea, acum a descoperit ca urmeaza sa se intoarca in Italia.

 

Sportivul de 38 de ani a jucat atat pentru Juventus cat si pentru Inter Milan de-a lungul cariererei sale, in acelasi timp in care Napoli si Bologna au aratat un vadit interes pentru el.

 

 

Cu toate acestea, se pare ca ar putea sa se reintoarca cu AC Milan, care sufera in acest sezon si se afla in partea din spate a clasamentului.

 

“Voi face parte dintr-un club care trebuie sa isi revina la vechea forma, care trebuie sa-si reinnoiasca istoria si cauta un razboi in opozitie cu oricine si cu intregul lot”, a spus Ibra pentru GQ Italia.

 

„Acesta este cel mai simplu mod in care voi putea localiza motivatia importanta pentru a va mira. Nu este vorba doar de a decide cu privire la o echipa, deoarece exista factori diferiti care trebuie sa se alinieze, care se numara in trecutul familiei mele.”

 

„Ne vedem in Italia curand.”

 

Rapoartele au aratat ca Zlatan Ibrahimovic a respins interesul din Premier League pentru a se intoarce la Milano, cu care a primit titlul de Serie A in 2011.

 

 

Se presupune va fi finalizat contractul pana la sfarsitul sezonului, deoarece gigantii italieni sa intoarca sezonul care a mers incredibil de prost pana acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.