25.000 de adrese de e-mail si parole ale Fundatiei Gates, NIH si OMS , postate online

0
193
Fundatiei Gates

25.000 de adrese de e-mail si parole care ar fi apartinut personalului Organizaţiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Institutelor Nationale de Sanatate (NIH), Institutului de Virologie Wuhan, Fundatiei Gates au fost facute publice pe cateva site-uri , potrivit Disclosure News. Datele au fost postate pe Pastebin , un site de stocare a textului , Twitter dar si pe alte platforme online.

Directorul de informatii al OMS,Bernardo Mariano,a declarat ca înregistrarea unui cont pentru un anumit site web ar fi putut avea drept consecinta aceasta scurgere de informatii.

Tentativele atacurilor cibernetice au crescut in numar foarte marte de la inceputul lunii martie.Robert Potter, expert austriac in securitate cibernetica , declara ca,,securitatea parolelor lor este ingrozitoare”. Astfel , cel putin 40 de persoane au avut drept parola cuvantul ,, parola” , altii folosindu-si propriul nume sau ” changeme”.

Potter a spus ca presupusele adrese de e-mail si parole ar fi putut fi achizitionate de pe darkweb.

Potrivit unor utilizatori , teoria potrivit careia SARS-COV2 ar fi fost conceput genetic cu proteine spike de HIV nu se confirma. Majoritatea fisierelor sunt legate de criza Ebola si HIV.

CDC : https://archive.is/lyApN#selection-417.37-465.50

Institutul de Virologie Wuhan : https://archive.is/UtQGz

NIH : https://archive.is/UtQGz

Fundatia Gates : https://archive.is/j6sgo

WHO : https://archive.is/JIJ2b

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.