Accidentarea lui Neymar de la Cupa Mondială

0
42
Accidentarea lui Neymar

Accidentarea lui Neymar de la Cupa Mondială a crescut nivelul de anxietate al Braziliei și l-a lăsat pe acesta în lacrimi.

Nu există Cupă Mondială fără ca Neymar să se accidenteze.

Acesta și-a accidentat spatele în 2014 și și-a rupt un picior în 2018. Seria de evenimente este urmată de accidentarea lui de joi seara. Neymar a ieșit șchiopătând de pe stadionul Lusail din Doha. Fotbalistul avea o chingă aplicată la glezna dreaptă după accidentarea din a doua jumătate a victoriei cu 2-0 împotriva Serbiei.

Neymar a încercat să continui meciul înainte de a fi înlocuit de Antony în minutul 80. În momentul în care primea tratamentul medical, pe bancă, acesta era în lacrimi și încerca să-și acopere fața cu tricoul.

Cu toate acestea, jucătorul a reușit să se întoarcă la autocarul echipei fără a avea nevoie de cârje sau cizmă de protecție.

Cât de gravă este accidentarea lui Neymar?

Rodrigo Lasmar, doctorul echipei naționale de fotbal a Braziliei ne transmite că Neymar are o traumă la glezna dreaptă. “În urma impactului pe care l-a avut cu genunchiul jucătorul de la Serbia, am început imediat tratamentul când a ajuns pe bancă. Cu fizioterapie, trebuie să așteptăm 24-48 de ore. Încă nu am programat un RMN și vom avea o nouă evaluare mâine. Trebuie să așteptăm. Nu putem face comentarii premature despre starea sa. A rămas pe teren și a continuat să joace încă 11 minute înainte de a fi înlocuit.” a mai adăugat Rodrigo.

TOPSHOT – Picture of the swollen ankle of Brazil’s forward #10 Neymar taken as he leaves the field at the end of the Qatar 2022 World Cup Group G football match between Brazil and Serbia at the Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on November 24, 2022. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP) (Photo by GIUSEPPE CACACE/AFP via Getty Images)

Atacantul de la Roial Madrid, Rodrygo, care a intrat ca substitut în repriza a doua, a declarat după meci postului de televiziune TV Globo, că Neymar s-a rănit la gleznă.

“Am vorbit cu el pe teren și a spus că are o luxație la gleznă.” a spus Rodrygo. “Nu știu ce s-a întâmplat, dar sper să nu fie nimic serios.”

Managerul echipei, Tate a mai adăugat: “Neymar a simțit durerea pe tot parcursul meciului dar a decis să rămână pe teren pentru a-și ajuta echipa. Este remarcabil cum a putut suporta această durere pentru a continua să joace pentru echipa sa.”

Brazilia a câștigat cu 2-0

Brazilia a câștigat datorită celor două goluri date de Richarlison în repriza a doua.

“A fost un gol frumos.” a spus It Richarlison. “Un gol acrobatic. Unul dintre cele mai bune goluri din cariera mea. Este Cupa Mondială, a fost un meci foarte greu pentru noi, așa că mă face să cred că este unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera mea. Este o noapte minunată. Am avut un meci frumos și mai urmează încă șase până la final.”

Legat de Neymar, el a mai adăugat: “Se pare că și-a accidentat glezna. I-am spus să pună cât mai multă gheață pe ea ca să-și revină mai repede pentru următorul meci. Ăsta este cel mai important lucru. Când ajung la hotelul echipei, mă voi duce să văd cum se simte. “

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.