Primul Crăciun la Sandringham fără Regină

0
22
Primul Crăciun

Primul Crăciun al Familiei Regale fără Regină se anunță a fi mai puțin formal. Un expert roial declară că aceștia nu vor privi discursul Regelui Charles.

Fostul corespondent roial al BBC, Jennie Bond spune că Familia Regală se va aduna în continuare la moșia Sandringnam din Norfolk anul acesta.

În interviul celor de la OK!, corespondenta a explicat cum Crăciunul a fost întotdeauna o sărbătoare formală pentru cei din Familia Regală. Familia trebuind fie să se încline fie să facă o reverența în fața Majestății sale. În schimb, corespondentul regal spune că primul Crăciun al Regelui Charles ca monarh va fi mai puțin formal față de anii precedenți.

Totuși, expertul spune că Regele Charles va pune capăt tradiției Familiei Regale de a se aduna mereu pentru a privi discursul televizat al monarhului când se difuzează după-amiază.

Expertul afirmă că Regele va renunța la acest ritual “arhaic”. Dorind ca cei dragi să se concentreze pe amintirile frumoase și fericite cu Regina.

Mai mult, este foarte probabil ca Regele să calce pe urmele mamei sale și să preînregistreze discursul din timp.

Jennie Bond adaugă: “Sunt sigură că va înregistra cu câteva zile înainte și cel mai probabil va avea anumite reflexii asupra pierderii lor.”

Înainta mesei de Crăciun, Familia Regală este așteptată să participe la o slujbă la biserica Sf. Maria Magdalena. Biserica se află la moșia din Sandringham.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt și ei invitați.

Chiar dacă au încetat îndatoririle regale acum mai bine de trei ani. Regele Charles i-a invitat pe aceștia să facă parte la celebrare Crăciunului în familie. O sursă apropiată spune totuși că este puțin probabil ca aceștia să participe.

Va fi pentru prima dată când Charles găzduiește adunarea anuală și vacanța de Crăciun a familiei la moșia din Norfolk.

Prințul și Prințesa de Wales, vor fi acolo și vor sta la casa dăruită de Regină.

Alți membrii ai familiei sunt așteptați să fie alături de Rege și de Regina Consoartă în drumul lor spre biserică în dimineața de Crăciun.

Familia Regală se întâlnește la Sandringham de Crăciun și Anul Nou încă din anul 1988.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.