Simona Halep speră să se întoarcă pe teren din 2023

0
51
Simona Halep

Simona Halep a fost surprinsă, miercuri, pe terenul de tenis din Complexul Stejarii. Jucătoarea de tenis a revenit pe teren pentru a susține un antrenament după o lungă perioadă de pauză.

Jurnaliștii francezi nu exclud posibilitatea ca fostul lider WTA să câștige procesul. Astfel, Simona Halep revenind pe teren de la începutul anului 2023.

Chiar dacă jucătoarea poate să participe doar la turnee demonstrative până la verdictul final, după ce a ieșit pozitivă în urma unui control US Open 2022, asta nu a împiedicat-o să apară miercuri pe teren pentru antrenamente.

Revenirea pe teren a Simonei Halep reprezintă pentru cei de la We Love Tennis dovada că este pe cale să câștige procesul și să revină în turnee la începutul anului 2023.

“Suspendată pentru dopaj, Halep se întoarce la luptă. În timp ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pe 28 octombrie, din cauza unui test antidoping pozitiv. Încă nu este clar care va fi rezultatul final al acestui caz. Jucătoarea a reluat antrenamentele. Românca nu a mai jucat de la înfrângerea din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur (în prezent pe locul 107), pe 29 august, după care s-a operat la nas. Fostul număr 1 mondial probabil speră să-și câștige cazul înainte de începerea sezonului 2023. Simona ar trebui să vorbească în curând” au mai spus aceștia.

Simona Halep poate risca 4 ani cu suspendare.

Dacă scandalul de dopaj se dovedește a fii adevărat, jucătoarea riscă patru ani de suspendare. Lucru ce poate însemna sfârșitul carierei în tenis dacă ținem cont că jucătoarea are deja vârsta de 31 de ani.

Avocata Jura a declarat: “Nu vom avea un verdict mai devreme de un an și asta doar dacă sportiva va cere o procedură rapidă de contestare (expedite arbitration) a rezultatului WADA. Știți cum este și cu procedura asta. Sportivul o cere și trebuie văzut dacă se aprobă sau nu. În perioada asta, poate juca doar la turnee demonstrative, dar atât. Sunt mai multe interdicții cu privire la ce poate să facă sau ce nu poate să facă. În principal nu poate juca meciuri oficiale și asta este el mai important”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.