Activitatea teraselor propusa spre reglementare

0
54
Activitatea

Dr. Alexandru Rafila , seful Societatii Romane de Microbilogie este de parere ca activitatea teraselor trebuie reglementata rapid, pentru a reduce riscul infectarii. Aceasta ipoteza a pornit de la promulgarea starii de alerta , cand oamenii s-au strans in grupuri mari sa socializeze si nu pastreaza distanta.

Rafila declara ca aceasta situatie a fost observata in zona parcului Herastrau , unde ,, oameni care erau adunati in grupuri de 10,12 persoane, beau suc pe capota masinii, stateau de vorba , socializau.’’

,,Trebuie sa ne gandim ca trebuie sa oferi oamenilor ceva, ca sa poata sa desfasoare o viata sociala apropiata de normal. Si atunci sigur ca unele terase se vor deschide, altele nu, pentru ca nu vor putea sa respecte reglementarile. Ele nu trebuie sa fie draconice, dar trebuie sa fie suficiente pentru a reduce riscul. Cred ca aceasta gandire trebuie aplicata si pentru alte tipuri de servicii dar si pentru activitatea altor afaceri.

Eu acum, vazand cata lume e afara si cum stau oamenii si ca sunt relaxati – si e foarte bine ca sunt asa , ca sunt dupa doua luni de retragere in casa, cu activitate redusa– dar haideti sa ne gandim , macar in saptamanile urmatoare sa venim si cu solutii , pentru ca altfel, vazand cata lume e pe strada, eu sunt destul de ingrijorat in ce priveste transmiterea bolii.’’ , a declarat Rafila.

Citeste si : A intrat in vigoare starea de alerta pentru o perioada de 30 de zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.