Airbus – reduce productia!

0
82
Airbus

CEO-ul Guillome Faury a anuntat cei 135.000 de angajati ai Airbus ca ar putea urma reduceri masive de personal si productie.

In acest moment , industria aviatica se confrunta cu un declin din cauza epidemiei. Din pacate , majoritatea calatoriile cu avionul s-au anulat , iar companiile aeriene nu mai au cum sa isi sustina cheltuielile . Companiile aeriene globale cer ajutorul statului in urma restrictiilor impuse din cauza coronavirusului.

,,Orice evaluare pe care am facut-o in privinta industriei aviatice a fost modificata complet. Perspectivele pentru Airbus s-au inrautatit. Pur si simplu nu exista cerere pentru noi aeronave in acest moment.”, a declarat Greg Waldron, de la site-ul Flight Global.

Gigantul Airbus reduce productia avioanelor cu o treime 

In primul trimestru al acestui an , compania a primit 290 de comenzi , dintre care a livrat doar aproximativ 120. De somaj partial vor beneficia aproximativ 3000 de angajati. Astfel , un angajat din Franta ar urma sa beneficieze de 84% din salariul net si 70% din salariul brut.

Airbus este lider european in furnizarea atat a aeronavelor, cat si a avionelor dedicate misiunilor. Este a doua cea mai mare companie din lume cu misiuni in spatiu , dar si numarul unu in ceea ce priveste programul spatial.

Informatia nu a fost comentata pana in prezent de reprezentantii Airbus.

 

Citeste si : ,,Kim Jong-un in stare grava dupa o operatie de cord nereusita’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.