Anonymus fac amenintari dure in cazul uciderii lui George Floyd

0
39

Hackerii Anonymus solicita acuzarea politistului care l-a ucis pe George Floyd , in caz contrat acestia ameninta ca vor expune cazuri de coruptie din politie. Mesajul a fost postat pe o retea de socializare iar la cateva momente dupa ce imaginile au ajuns online , Anonymus a blocat site-ul Politiei din Minneapolis.

Mesajul integral al hackerilor:

,, Politistii care ucid oameni si comit alte infractiuni trebuie sa fie trasi la raspundere la fel ca noi ceilalti. In caz contrar, vor crede ca au dreptul sa faca orice isi doresc. Poate veti spune ca e vorba doar de nişte uscaturi, dar ce se intampla daca ofiterii care stau langa ei si nu fac nimic in timp ce comit infractiuni, care refuza sa-i judece pe acesti criminali care actioneaza impotriva oamenilor pe care au jurat sa-i protejeze?

Oamenii s-au sturat de coruptie si violenta din partea unor organizatii care promit sa le ofere siguranta. Dupa evenimentele din ultimii ani, multi oameni incep sa inteleaga ca nu sunt aici ca sa-i apere, ci mai degraba sa-i oprime si sa impuna vointa unor conducatori criminali. Sunteti aici pentru a pastra ordinea, nu pentru a oferi siguranta oamenilor. De fapt, este chiar mecanismul pe care elitele il folosesc pentru a-si perpetua opresiunea la nivel global.

Lumea incepe sa se trezeasca si oamenii devin din ce in ce mai furiosi de fiecare data cand vad sange varsar inutil fara consecinte. Acesti politisti trebuie adusi in fata legii, iar ofiterul Chauvin, in special, trebuie acuzat de omor. Din pacate, nu avem incredere in organizatia lor corupta pentru a face dreptate. Vom scoate la iveala numeroasele crime din intreaga lume. Noi suntem legiunea. Venim.’’

Vezi si : SUA intra in criza nationala

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.