Anul acesta avem Revelion fără Dan Negru!

0
65
Dan Negru

Anul acesta avem Revelion fără Dan Negru! După 25 de ani de revelioane petrecute împreună, Dan Negru a anunțat pe rețelele de socializare că va lua o pauză.

Se pare că prezentatorul TV, Cabral, nu este singurul care vrea o pauză pentru a fi alături de familie. Dan Negru a anunțat pe rețelele de socializare că anul acesta va lua o pauza. Prezentatorul de la Kanal D vrea să-si petreacă revelionul alături de familie.

Mesajul lui Dan Negru către fani.

Prezentatorul TV a postat pe pagina lui de Facebook un videoclip în care le mulțumea fanilor pentru toți anii petrecuți împreună.

„Mulțumesc pentru toate revelionale petrecute împreună, mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul este cu cine ți-l petreci. România are de totul un secol, un secol și puțin. Din secolul ăsta, aproape un sfert, noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc. N-am fost toți, e adevărat. Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.

N-o să ne poată lua nimeni niciodată amintirile revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar. Dar anul ăsta, facem o pauză. O pauză nu e altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze”.

De asemenea, prezentatorul a deschis dicționarul și a mai adăugat: „Anul ăsta, tai de la litera „r” cuvântul „revelion” și păstrez cuvântul „revelioane”. Anul ăsta, n-o să mai facem revelionul împreună, e doar o pauză între două aplauze pentru că vine un moment în care crezi că totul s-a terminat. Acela e începutul”

Vor mai exista revelioane cu Dan Negru?

Momentan nu știm nimic. Din mesajul postat de prezentator reiese că nu este nimic mai mult decât o pauză. Acesta urmând să se întoarcă la prezentarea emisiunii dintre ani. Singurul impediment este ca nu se știe exact când.