Anul acesta avem Revelion fără Dan Negru!

0
32
Dan Negru

Anul acesta avem Revelion fără Dan Negru! După 25 de ani de revelioane petrecute împreună, Dan Negru a anunțat pe rețelele de socializare că va lua o pauză.

Se pare că prezentatorul TV, Cabral, nu este singurul care vrea o pauză pentru a fi alături de familie. Dan Negru a anunțat pe rețelele de socializare că anul acesta va lua o pauza. Prezentatorul de la Kanal D vrea să-si petreacă revelionul alături de familie.

Mesajul lui Dan Negru către fani.

Prezentatorul TV a postat pe pagina lui de Facebook un videoclip în care le mulțumea fanilor pentru toți anii petrecuți împreună.

„Mulțumesc pentru toate revelionale petrecute împreună, mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul este cu cine ți-l petreci. România are de totul un secol, un secol și puțin. Din secolul ăsta, aproape un sfert, noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc. N-am fost toți, e adevărat. Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.

N-o să ne poată lua nimeni niciodată amintirile revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar. Dar anul ăsta, facem o pauză. O pauză nu e altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze”.

De asemenea, prezentatorul a deschis dicționarul și a mai adăugat: „Anul ăsta, tai de la litera „r” cuvântul „revelion” și păstrez cuvântul „revelioane”. Anul ăsta, n-o să mai facem revelionul împreună, e doar o pauză între două aplauze pentru că vine un moment în care crezi că totul s-a terminat. Acela e începutul”

Vor mai exista revelioane cu Dan Negru?

Momentan nu știm nimic. Din mesajul postat de prezentator reiese că nu este nimic mai mult decât o pauză. Acesta urmând să se întoarcă la prezentarea emisiunii dintre ani. Singurul impediment este ca nu se știe exact când.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.